USA

Jagten på Nordlyset – Oplev Nordlyset i Tromsø

Norsk rejsebureau logo

7.090 kr.

pr. person

Norsk Rejsebureau har gjort det nemt for dig at bestille din rejse til Tromsø inkl. Nordlys Safari. Prisen er inklusiv fly t/r, hotelophold og en fantastisk Nordlys Safari med bus og mad. Rejseperioden ligger typisk fra midt november til midt marts hvor Nordlyset er stærkest.

 

Nordlys rejse til Tromsø: Dette er inkluderet i prisen

  • Fly København – Oslo – Tromsø t/r
  • 3 nætter i dobbeltværelse v/2 personer inkl. morgenmad på valgt hotel
  • Nordlyssafari inkl. transfer til Basecamp, 5-7 timer, lille varmt måltid og varme drikkevarer.

 

I alt fra kr. 7.090,- pr. person 

 

Rejsetilbud

 

 

Nordlys i Tromsø

 

Tromsø – Nord for Polarcirklen

Tromsø ligger 360 km nord for Polarcirklen, helt perfekt, hvis man skal kombinere byliv med arktiske oplevelser. Byen har ca. 72.000 indbyggere og er Norges tredje største universitets by, så her summer af liv i de mange små caféer, barer og restauranter. Mack øl bryggeri, et af byens varetegn, har ligget i centrum siden 1877 og er verdens nordligste øl bryggeri. Ishavskatedralen, med et design inspireret af arktisk natur, troner over byen og tiltrækker tusindvis af besøgende til midnatskoncerter.

Tromsø er omgivet af fjelde og en storslået natur, som står klar med åbne arme til at tage imod de eventyrlystne besøgende.  Løft foden fra bremsen og lad husky-hundene trække slæden gennem et glitrende vinterlandskab eller læg hovedet tilbage og søg himlen for Nordlys. Tromsø ligger lige under Nordlysovalen, så higer du efter at opleve Nordlys, er du kommet til det helt rette sted.

Der findes få steder i verdenen hvor man kan opleve en bedre udsigt af Nordens smukke nordlys end Tromsø.

 

Tromsø Nordlys – Oplev Aurora Borealis

Nordlys beskrives ofte som ”et hypnotiserende lysshow” på nattehimlen. Dette spektakulære lysfænomen, opstår når energirige partikler slynges fra solen mod jorden. Elektroner og protoner kolliderer med jordens atmosfære og gasser opstår som omdannes til energi, det vi ser som Nordlys. Farvenuancerne er oftest gule/grønne og rødbrune, alt afhængig af energiniveau og partikeltype. Generelt fanger kameraet mere end det menneskelige øje

 

Mange spændende tilkøbsmuligheder

Det er ikke kun Nordlyset, du kan opleve på denne rejse. Der er mange tilkøbsmuligheder, hvis du gerne vil have det maksimale ud af rejsen. Se bare nogle af mulighederne herunder.

 

Lydløs hvalsafari

Nordlys i Tromsø

Hvad siger du til at tage med på hvalsafari i og omkring fjordene i Tromsø-regionen? Enorme sildestimer søger ly for vinteren i fjordene, og dette tiltrækker hvalarter som fx pukkelhval og spækhuggere.
Selvom sildene hele tiden søger ly nye steder og flytter på sig, så er det et ædegilde af den helt store kaliber for hvalerne.
Sejladsen er om bord en moderne katamaran med god komfort.

Når hvaler er spottet, skiftes der til hybrid (elektrisk). Den lydløse sejlads gør det muligt at komme tættere på uden at forstyrre deres naturlige adfærd. Nogle kan være nysgerrige og komme ganske tæt på. Hvis forholdene tillader sænkes hydrofon ned i vandet for at lytte til ”hvalernes samtaler”.
Turen varer mellem 6-8 timer. Der er desværre ingen hvalgaranti. Moder natur styrer slagets gang, men alle gør selvfølgelig deres ypperste for, at hver tur bliver en succes.

Priser: Voksne, kr. 1.350. Unge, 12-16 år kr. 955. Børn, 3-11 år kr. 795. Børn under 3 år gratis.

 

Husky safari

Nordlys i Tromsø

På denne tur besøges huskygården, hvor du skal møde 145 skønne, glade og bjæffende Alaskan Huskies.
Før hundeslædeturen giver den lokale guide en introduktion på engelsk om stedet og hundene. Efterfulgt af en kort briefing og gennemgang af slæde, regler og retningslinjer for selve kørslen og ruten som ligger forud. Alle får udleveret heldragt, vinterstøvler og handsker.
Turen går ud i det kolde og klare vinterlandskab i den smukke Breivikeidet dal. Den strækker sig over ca. 15 km og tager 1-1,5 time. Guidens slæde ligger i front, efterfulgt af max 4 slæder. Hver slæde består af ét team på 2 personer. En ”musher”, slædeføreren som styrer slagets gang og hjælper til når terrænet er opadgående. Den anden er siddende passager i slæden. Der kan byttes pladser halvvejs på turen.
Undervejs holdes pauser, så man kan foreviget herligheden med fotos.

Priser: Voksne, kr. 1590. Børn, 12 – 16 år kr. 1450.

Du kan se alle tilkøbsmulighederne her

Small Danish Hotels

Flere rejsetilbud

nyhavn-district
Hotelophold i København
Se rejsetilbud
Rejsetilbud Island
Rejsetilbud til Island
Se rejsetilbud
Rejsetilbud til Bornholm
Rejsetilbud til Bornholm
Se rejsetilbud

Seneste artikler

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden
Harzen

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark
Harzen

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)