Ophold på HOTEL RØDE KRO

Inkl. morgenmad og overnatning

kr. 1.025,-

pr. person

1.025 kr.

pr. person

Det familiedrevet hotel ligger centralt i flotte Sønderjylland. Selve hotellet ligger i Rødekro, med kun meget kort afstand til Aabenraa. Der er derfor både shopping faciliteter og mange oplevelsesrige muligheder til dig eller dem, som ønsker det til. Hotel Røde-Kro vægter og sætter stor pris på den gode stemning, samt den professionelle tilgang de har, til alt det de laver. Men med et skarpt fokus på at sætte hyggen i højsædet, for at du kan føle dig helt og aldeles tilpas.

I køkkenet lægges der vægt på friske råvarer og den helt gode smag. Du skal føle dig hjemme, og blot nyde en kvalitetssikret aften i godt selskab. Restauranten kører med et Sharefood koncept, som er et koncept hvorpå man deler maden imellem dig og dem du er med. På denne måde kan der serveres forskellige retter, så du og dine med gæster kan prøve flere forskellige lækre og veltilberedte retter. Formålet er at gøre spiseoplevelsen mere social med fokus på smagsindtryk, æstetiske serveringsformer og ærligt håndværk.

Ophold på Hotel Røde-kro: Dette er inkluderet i prisen

  • Overnatning på det skønne hotel
  • Lækker morgenbuffet
  • Fantastisk mad på hotellet kan tilkøbes for kun kr. 373,- pr. person

Pris fra kr. 1.025,- pr. person (ved 2 personer) 

Rejsetilbud

Restaurant på Hotel Røde Kro

Det smukke hotel har en fantastisk historie

Historien bag hotellet starter allerede helt tilbage i 1649, hvor skytten Nis fik tilladelse til at opføre en ny krobygning ved broen over Rødeå. Herved skulle kroen naturligvis hedde Røde-Kro. Dog starter familie foretaget i 1923, da Margrethe og Jens Christian Hansen køber stedet. Skæbnen ville dog at Jens Christian Hansen gik bort kun 14 dage efter, hvorpå hans søn, Marius Hansen overtog driften af Røde-kro. Efterfølgende får Marius med sin hustru Anna børn, og kroen har gennem årene huset både tandlæge, fagforeningskontor og endda soldater fra 2. verdenskrig.  Marius går bort i 1979, hvorpå Anna forpagter kroen ud.

I 1990 køber Henning Jørgensen hotellet af Anna Hansen. Hun blev selv boende på kroen til 1991, hvor hun i en alder af 90 år kommer på plejehjem. Efter en gennemgribende renovering af ny værelsesfløj, ny mindre sal, krostue og toiletter, åbnede kroen rigtigt op igen. Her er der efterfølgende bygget nyt tidsvarende køkken til, og der er bygget flere værelser samt en ny bar, der før husede en tandlæge.

Flere rejsetilbud fra Small Danish Hotels

Hotel Pinenhus
Hotel Røde Kro
Facaden af Stammershalle Badehotel

Seneste artikler

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Verdens største byer
Togrejse

Forsiden netop nu

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
Romantiske hoteller i verden
Caribien
Grønland
Solorejsens opvågning

Mest læste

Danmark

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus

Rejsetilbud

belgium-3590656_640
Naturoplevelser i Danmark
Skotlands højdepunkter
Backpackerdestinationer
khiva-198684_640
dykke med hajer
Påskerejser

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)