Forkæl dig selv med dette tilbud på en overnatning på det 4-stjernede Hotel Randers, der inkluderer bl.a. bobler og chokolade på værelset ved ankomst og 3-retters menu.

Hotel Randers, der var ét af de første danske provinshoteller, blev opført i 1856 og har i alt 84 værelser, der alle er renoveret i 2016.

Dette hotelophold på Hotel Randers inkluderer:

  • Hyggepakke på værelset v/ankomst (Chokolade og 1 fl mousserende vin)
  • 3-retters middag
  • Overnatning
  • Morgenbuffet

 

Pris fra kr. 1.149,- pr. person (ved 2 personer)

Alle ophold skal bookes direkte ved Small Danish Hotels.

Tlf.nr. til Small Danish Hotels:  75648700

Rejsetilbud

Hotel Randers

Topmoderne og gennemrenoveret hotel i Randers med unik atmosfære

Renoveringen er sket med nænsom hånd i samarbejde med Novel Cabinet Makers samt Baumann Boe-Whitehorn, hvor sidstnævnte er Kongelig Bygningsinspektør og bl.a. har istandsat Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Victor Borge har flere gange spillet på hotellets flygel. Hans foretrukne værelse var #111, også kaldet Kongeværelset, hvor Kong Christian d. 9. og dronning Louise har overnattet.

Hotel Randers ligger i Torvegade i den gamle købstads hjerte, hvor det har været placeret siden, der var hestemarked. Lige udenfor hotellets svingdør finder man byens gågade med hyggelige butikker. Mange af Østjyllands seværdigheder er inden for kort afstand, og der er busforbindelse til Aarhus Lufthavn. Kombinér evt. dit besøg på Hotel Randers med en oplevelse for store og små i Randers Regnskov, besøg Elvis’ hjem Graceland hos Memphis Mansion eller tag en tur i Djurs Sommerland.

Køkkenet laver klassisk mad, men ved bestemt også, hvad der rører sig i det moderne køkken. Køkkenchefen har en særlig forkærlighed for sæsonens varer, krydderurter, krydderier og bær, hvilket afspejler sig brasseriets menukort. Køkkenet fremstiller det meste fra bunden af gode og sunde råvarer.

På Hotellet vægtes det gode værtskab højt, og personalet ser altid frem til at servicere sine gæster. Her værnes om det gode rygte.