Skirejse til Hafjelltunet

Inkl. lejlighed med solrig balkon

kr. 7.680,-

pr. person

Norsk rejsebureau logo

7.680 kr.

pr. person

Norsk rejsebureau tilbyder denne oplevelsesrige rejse til Hafjelltunet i Norge med overnatning i en lækker og moderne 6 personers lejlighed som ligger ved Hafjell Alpinlandsby i Nordlia.

Hafjelltunet tilbyder lækre og moderne lejligheder med en central beliggenhed direkte i Hafjell Alpinsenter. Her kan du tage skiene på og glide lige ind i skiløjpen, liften, skiskolen, stoleliften og gondolen, der fører dig videre i skisportsstedet.

Der er kort afstand til cykelstierne ved Hafjell Bike Park og gåafstand til Lilleputthammer familiepark og centrum af Øyer. Vil du besøge Hunderfossen er det 5 minutters kørsel væk.

Ferielejlighederne her er åbne og venlige med opholdsstue og køkken. Fra stuen er der udgang til solrig balkon med flot udsigt, hvor du kan nyde en afslappende stund på den rummelige sydvendte terrasse/altan. Lejlighederne har 4 – 8 sengepladser, og de fleste af lejlighederne har 2 eller 3 soveværelser. Alle fire etageejendomme med lejligheder har masser af bekvemmelighed med bl.a. elevator og indendørs parkering. For kørestolsbrugere er der også god adgang fra stueplan i én af ​​bygningerne, hvor der er elevator fra garagen til etagerne. Derudover er der fælles depotrum til ski.

 

I alt:

Fra kr. 7.680,- for 1 uge i lejlighed op til 6 personer

 

Rejsetilbud

 

hafjelltunet

 

Hafjell passer til alle

Hafjell er destinationen, der kan tilbyde enestående skiskole, alpine pister i olympisk kvalitet, Snow Hotel og natteliv. Derfor er Hafjell og Øyer Kommune den perfekte destination, når det gælder familieferier. Her er oplevelser for hele familien. Byen og regionen har meget at tilbyde indenfor kort afstand.

Kun en kort gåtur fra skisportsstedet ligger Hafjell Hotell, som huser børnenes yndlings Play World. Her er det muligt for børn i alle aldre at træde ind i det enorme legeunivers, der skabes her. Denne ligger ved siden af ​​én af ​​tre fødevarebutikker i kommunen, samt små butikker, pizzeria, værtshus og apotek.

 

 

En magisk vinterpark

Den verdensberømte Hunderfossen Familiepark ligger kun et stenkast fra Hafjell. Om vinteren har de et magisk is- og snehotel. Vinterparken er en spektakulær oplevelse. Mød trolde, hekse, prinser og prinsesser. Hvis du er heldig, møder du kongen eller dronningen, der gør klar til fest på slottet.

 

Shopping og storbyliv i nærheden af Hafjell

Lillehammer by ligger kun 15 minutters kørsel syd for Hafjell. Mange, der tager på ferie i Hafjell, kører via Lillehammer på vej hertil. Her finder du masser af restauranter og natklubber, hoteller og ikke mindst butikker. Den velkendte hovedgade, der konstant bliver kåret som Norges fineste julegade, rummer flere gode butikker og hyggelige frokoststeder. Tæt på motorvejen er der også et indkøbscenter med flere butikker og store fødevarekæder, Cirkle K og McDonalds.

Flere rejsetilbud fra Norsk Rejsebureau

Krydstogt i Norge
Skilejlighed i Geilo
Skirejse til Geilo

Seneste artikler

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
nationalparker i Europa
Design uden navn-15

Mest læste

Nimb Rooftop København
troldejagt i Danmark
london-3078109_640
Klippeøerne i Vietnam

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)