Skiferie i hytte i Norge

Norsk rejsebureau logo

7.676 kr.

pr. person

Norsk rejsebureau tilbyder denne oplevelsesrige rejse til Hafjelltunet i Norge med overnatning i en lækker og moderne 6 personers lejlighed som ligger ved Hafjell Alpinlandsby i Nordlia.

Hafjelltunet tilbyder lækre og moderne lejligheder med en central beliggenhed direkte i Hafjell Alpinsenter. Her kan du tage skiene på og glide lige ind i skiløjpen, liften, skiskolen, stoleliften og gondolen, der fører dig videre i skisportsstedet.

Der er kort afstand til cykelstierne ved Hafjell Bike Park og gåafstand til Lilleputthammer familiepark og centrum af Øyer. Vil du besøge Hunderfossen er det 5 minutters kørsel væk.

Ferielejlighederne her er åbne og venlige med opholdsstue og køkken. Fra stuen er der udgang til solrig balkon med flot udsigt, hvor du kan nyde en afslappende stund på den rummelige sydvendte terrasse/altan. Lejlighederne har 4 – 8 sengepladser, og de fleste af lejlighederne har 2 eller 3 soveværelser. Alle fire etageejendomme med lejligheder har masser af bekvemmelighed med bl.a. elevator og indendørs parkering. For kørestolsbrugere er der også god adgang fra stueplan i én af ​​bygningerne, hvor der er elevator fra garagen til etagerne. Derudover er der fælles depotrum til ski.

 

I alt:

Fra kr. 7.680,- for 1 uge i lejlighed op til 6 personer

 

Rejsetilbud

 

hafjelltunet

 

Hafjell passer til alle

Hafjell er destinationen, der kan tilbyde enestående skiskole, alpine pister i olympisk kvalitet, Snow Hotel og natteliv. Derfor er Hafjell og Øyer Kommune den perfekte destination, når det gælder familieferier. Her er oplevelser for hele familien. Byen og regionen har meget at tilbyde indenfor kort afstand.

Kun en kort gåtur fra skisportsstedet ligger Hafjell Hotell, som huser børnenes yndlings Play World. Her er det muligt for børn i alle aldre at træde ind i det enorme legeunivers, der skabes her. Denne ligger ved siden af ​​én af ​​tre fødevarebutikker i kommunen, samt små butikker, pizzeria, værtshus og apotek.

 

 

En magisk vinterpark

Den verdensberømte Hunderfossen Familiepark ligger kun et stenkast fra Hafjell. Om vinteren har de et magisk is- og snehotel. Vinterparken er en spektakulær oplevelse. Mød trolde, hekse, prinser og prinsesser. Hvis du er heldig, møder du kongen eller dronningen, der gør klar til fest på slottet.

 

Shopping og storbyliv i nærheden af Hafjell

Lillehammer by ligger kun 15 minutters kørsel syd for Hafjell. Mange, der tager på ferie i Hafjell, kører via Lillehammer på vej hertil. Her finder du masser af restauranter og natklubber, hoteller og ikke mindst butikker. Den velkendte hovedgade, der konstant bliver kåret som Norges fineste julegade, rummer flere gode butikker og hyggelige frokoststeder. Tæt på motorvejen er der også et indkøbscenter med flere butikker og store fødevarekæder, Cirkle K og McDonalds.

Flere rejsetilbud

kirgisistan
Kirgisistans bjerge og nomader
Se rejsetilbud
Manon Les Suites
Luksuriøst ophold på Bali hotel i København
Se rejsetilbud
Balkan
Rundrejse til smukke Balkan
Se rejsetilbud

Seneste artikler

Israel
Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel

Mest læste

Verdens største lande
Verdens største vulkaner
Marokko
troldejagt i Danmark

Forsiden netop nu

Israel
Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel
Jul i Europa
Europas bedste pizza 2022
palma-3226352_640
Verdens bedste shopping-byer

Mest læste

Danmark

Juleophold
julemarked i tivoli
Holmely glamping
Halloweenoplevelser

Skiferie

Tourismus-GmbH_Josef
schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Verdens bedste barer 2022
Essensen af Vietnam
Niedersachsen
Hjemsøgte hoteller
Marokko
Polarnatten i Grønland
imgonline-com-ua-CompressToSize-um3aqIfRd3

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)