Weekendophold ved RINGKØBING FJORD

Spa og gourmetophold

kr. 1.175,-

pr. person

1.175 kr.

pr. person

700 meter fra centrum og et blikfang fra Ringkøbing Fjord ligger Fjordgaarden. Her danner hotellet den perfekte ramme for et afslappende ophold i det vestjyske. Hvad enten det drejer sig om en wellnessferie, et weekendophold, en golftur, gourmetforkælelse eller blot en hyggelig overnatning.

I Vestjylland er naturen et trækplaster – havet, vestenvinden og de store vidder. Men måske kan Vestjylland også trække dig indendøre for nogle timer? Fjordgaarden gør i hvert fald et flot forsøg, når de byder dig velkommen i deres helt nye kurbad, hvor du ikke skal gøre andet end at nyde alle de forskellige muligheder, der venter dig. Men først skal du lægge godt fra land med deres morgenbuffet. Og psst.. Der er bobler og rigeligt med kaffe på kanden, så Vestjylland er mere end natur, fornuftigt fodtøj og vind i håret.

 

Dette hotelophold inkluderer:

  • Adgang til kurbad
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenkåber, tøfler og håndklæde
  • Frugt, snacks og vand ad libitum i kurbadet
  • 2 retters middag efter køkkenchefens valg
  • Stor morgenbuffet
  • Bemærk: Børn skal være fyldt 16 år for adgang til kurbadet. Faciliteterne og aktiviteterne henvender sig ikke til børn under 16 år.

 

Pris fra kr. 1.175,- pr. person (ved 2 personer).

 

Rejsetilbud

 

Alle ophold skal bookes direkte ved Small Danish Hotels.

Tlf. nummer til Small Danish Hotels:  75648700

 

Fjordgaarden

 

Spa- og wellnessunivers på Fjordgaarden

Fjordgaarden er et klassisk 4-stjernet hotel med helt nyt kurbad, der ligger få minutter fra Ringkøbing Fjord og en lille køretur fra Vesterhavet. 5 minutters gang fra hotellet byder byen med de røde tegltage dig velkommen i én af Danmarks ældste og hyggeligste købsstadsbyer, nemlig Ringkøbing. Her oser det af charme og hygge fra “der var engang…”.

Der er således masser af fritidsaktiviteter eller naturoplevelser lige uden for døren. Du kan windsurfe på fjorden og sejle i kajak ad åen helt ind i hotellets baghave, og cykelstien går lige fra hotellet langs fjorden til én af Vestjyllands bedste badestrande ved Søndervig. Besøg også områdets mange levende museer og de store bunkere fra 2. verdenskrig i klitterne ved kysten.

 

 

Kurbad Fjordgaarden er hotellets helt nye spa- og wellnessunivers. Dyk ned i kurbadsuniverset, saunaer, pools inde og ude og læn dig tilbage, mens du drømmer dig langt væk.

Hotellet er et trækplaster i forbindelse med koncerter, foredrag, lækker mad og den vestjyske natur. Vestjylland er kendt for den vilde natur og uden for hotellet ligger fjorden, havet og klitterne, så Fjordgaarden byder altid gerne på en oplevelse i det vestjyske. Så vælger du bare, hvad du ønsker at bruge timerne på.

 

Fjordgaarden spa

Flere rejsetilbud fra Ingen valgt

Glamping hos Marsk Camp
Fjordgaarden
Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Seneste artikler

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Verdens største byer
Togrejse

Forsiden netop nu

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
Romantiske hoteller i verden
Caribien
Grønland
Solorejsens opvågning

Mest læste

Danmark

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus

Rejsetilbud

belgium-3590656_640
Naturoplevelser i Danmark
Skotlands højdepunkter
Backpackerdestinationer
khiva-198684_640
dykke med hajer
Påskerejser

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)