Benyt dig af dette attraktive tilbud på et skønt ophold i Landal Feriepark Rønbjerg i Ranum og få kvalitetstid med familien.

Midt i det varierede landskab ved Limfjorden ligger Landal Feriepark Rønbjerg, der er en feriepark med mange oplevelser. Her kan du udfordre dig selv på wakeboard- eller forhindringsbanen. Eller dyste mod resten af familien på 3d-laser-banen.

Spil minigolf på den store flotte bane eller hyg jer i det kreative værksted hvor man kan udfolde sine kreative og kunstneriske evner. I det store indendørs legeland er der lagt op til timevis med leg, og børnene kan klatre på klatrevulkanen. Sidst men ikke mindst kan du og familien boltre jer i det store vandland og prøve de sjove rutsjebaner.

 

Dette ophold i Feriepark Rønbjerg inkluderer:

 • 10% rabat på et ophold i Landal Feriepark Rønbjerg eller i de øvrige Landal ferieparker.
 • Rabatten er allerede fratrukket prisen.
 • Vælg selv din foretrukne feriepark og boligtype.
 • Opholdet skal være afholdt inden 31. december 2022.
 • Gratis adgang til badeland og andre aktiviteter.

  Herunder kan du vælge dato og park og se priserne inkl. rabat for din næste ferie.

   

  Rejsetilbud

   

  Rønbjerg Feriecenter

  Disse attraktioner finder du i nærheden af Rønbjerg

  Oplev Vesthimmerland på nærmeste hold. Hop på cyklen eller gå en tur i området, besøg den natursmukke ø Livø eller prøv de sjove forlystelser i Fårup sommerland. Gå en tur i de hyggelige omkringliggende byer, der alle har hver deres charme. Et udpluk af de attraktioner, som Vesthimmerland har at byde på, er:

  • Livø: På den bilfrie ø, Livø, kan du opleve alle typer af Danmarks smukke natur. Gå en tur i skoven, eller tag ned på stranden på jagt efter fossiler og sæler!
  • Muslingebyen Løgstør: Muslingebyen Løgstør er født og formet af Limfjorden og fyldt med maritim stemning og atmosfære. Her er tempoet roligt og der tages tid til at nyde stemningen, også i det hyggelige og alsidige handelsliv i byen. I Løgstør finder man noget så specielt som en kanal kun få meter fra fjorden, nemlig Frederik VII’s kanal med Danmarks ældste fungerende drejebro. I den gamle Kanalfogedbolig kan man i dag besøge Limfjordsmuseet.
  • Stenaldercenter Ertebøll: Få stenalderen helt ind under huden i det 25.000 kvm store udendørs oplevelseslandskab og oplev de mange forskellige stenalder værksteder med alle sanser. Gå i stenalderfolkets fodspor og prøv kræfter med jagt, sejlads, flinthugning og ikke mindst dagliglivet i stenalderen.
  • Fårup Sommerland: Besøg en af de største forlystelsesparker i Danmark med vilde rutsjebaner, børneattraktioner og ikke mindst Danmarks største vandland. Sjov for hele familien!
  • Aalborg: Få en dag fuld af oplevelser i havnebyen Aalborg. Besøg den imponerende 600 år gamle gravplads fra vikingetiden, byens kunstmuseum eller de syngende træer i Kildeparken.
  • Verdenskortet i Hobro: Tag med familien til Verdenskortet, hvor I kan se hele verden i miniudgave. I parken kan I også spille minigolf, få en ridetur eller hoppe på hoppepude! Slut af med en hyggelig frokost.
  • Glenholm Vingård i Ranum: I løbet af sommeren kan du enten få en rundvisning eller deltage i en vinsmagning i cafeen hos en dansk vinproducent.

   

  Læs her om Danmarks bedste feriecentre