Eagle Nest Eco Lodge er “en fed idé, der er blevet til virkelighed”. Denne spektakulære struktur på Sershaugen-bjerget er godt gemt i landskabet med udsigt over Rondane Nationalpark, gårde og bebyggelser. Lodgen slutter sig til fremtidens bæredygtige bygninger og løsninger med ønsket om at skabe noget unikt, spektakulært og luksuriøst og samtidig passe på naturen og miljøet omkring.

 

Dette ophold på Eagle Nest Eco Lodge inkluderer:

  • Indkvartering i 40 m2 luksuslodge med panoramaudsigt
  • Udsigt over tre nationalparker, gårde og bygder
  • Fuldt udstyret køkken, badeværelse og stue/soveværelse
  • Køleskab, kaffemaskine og elkedel samt kaffe/the/sukker
  • Spabad med fantastisk udsigt
  • Terrasse med opholdsområde og bålplads
  • Bruser, håndklæder, økologisk hår- og kropspleje
  • Obligatorisk slutrengøring

Pris fra kr. 1.820,- pr. person (ved 2 personer)

 

Rejsetilbud

Bemærk: Overstående link er til en norsk hjemmeside og den ovenstående pris er oplyst i danske kroner. Dagskurs kan variere.

 

Eagle Nest Eco Lodge

 

Magisk beliggenhed

901 meter over havets overflade, 8 meter ud i det fri, godt forankret i klippevæggen, finder du denne spektakulære lodge. Her bliver du en del af landskabet i Rondane Nationalpark, og du skal være forberedt på en udsigt, der vil tage pusten fra dig.

Eagle Nest Eco Lodge vil give dig en luftig og majestætisk oplevelse, der kombinerer komfort, rekreation i naturen og nøje udvalgte miljøvenlige produkter og materialer. Dette er det perfekte tilflugtssted for dig, der drømmer om at flygte fra hverdagen til et sted, der vil stjæle dit hjerte med det samme.

 

Aktiviteter i nærområdet

Der er eventyr på land, vand og i luften. Eagle Nest Eco Lodge ligger i hjertet af Gudbrandsdalen fyldt med skatte og oplevelser.

Mange besøgende forlader aldrig terrassen. Her finder du opholdsområde, udendørs pejs og spabad med spektakulær udsigt til solnedgangen i vest – himmelhøjt over hverdagen.

Kærlighedsstien fører dig fra lodgen gennem magisk fyrreskov og romantiske græsgange – en perfekt destination for både freelancere og friluftsentusiaster.

Et par kilometers gåtur gennem smuk bjergfyrskov fører dig til Thokampen med hytten Sameti på toppen – opført af den clairvoyante vismand og filosof Marcello Haugen.

Vil du forlænge turen med endnu en opstigning, er Pillarguritoppen hver en meter værd. Toppen er Ottas “bybjerg” med en fantastisk udsigt over Rondane i horisonten og smukke Gudbrandsdalen dybt under dig.

Det omkringliggende område byder på fantastiske vintervandreture og sticykling om sommeren.

 

Eagle Nest Eco Lodge