Forkæl dig selv med en miniferie til Bergen. Gå på opdagelse i den historiske bydel Bryggen, oplev norske kulturperler som Edvard Munch og Edvard Grieg på tætteste hold – og læn dig tilbage og nyd et fjordcruise på Osterfjordens spejlblanke vand.

 

Prisen for rejsen inkludere:

  • Overfart tur/retur mellem Hirtshals-Bergen
  • 2 overnatninger i 2-4-sengs indvendig standardkahyt
  • 2 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
  • 3-timers fjord-cruise til Mostraumen

 

Rejseplanen for denne skønne rejse til Bergen:

  • Dag 1. Dine oplevelser begynder allerede, når du om aftenen går om bord på en af Fjord Lines færger i Hirtshals med afgang kl. 20.00.
  • Dag 2 Udforsk Bergen på egen hånd
  • Dag 3  Fjordcruise til Mostraumen kl. 10.00
  • Dag 4  Oplevelserne i ”Porten til fjordene” fortsætter om formiddagen, før turen går retur mod Hirtshals med afgang kl. 13.30.

 

I alt fra 2.920,- pr. person 

Prisen er per person, hvis 2–4 personer rejser sammen.

 

Oplev Bergen

 

Bergen

Bergen – hvor kultur, natur og historie smelter sammen

Norges andenstørste by, Bergen, byder på en unik kombination af smukt fjord- og fjeldlandskab, rigt kulturliv og spændende historiske oplevelser.

Rolige sejlture på blinkende fjorde, hvor fjeldene spejler sig, mens vandfaldene snor sig som hvide slør ned ad de mørke klippevægge. Spektakulære vandre- eller cykelture, hvor udsigten over fjorde, byer og fjelde venter omkring hvert eneste hjørne. Panoramaudsigt over Bergen fra fjeldtinderne Fløyen (320 m.o.h.), der nås med kabelbane, eller Ulriken (643 m.o.h.), der nås med svævebane – Dét er blot nogle af de naturoplevelser i særklasse, I har i vente, hvis ferien går til Bergen.

Byen kaldes ikke uden grund ’Porten til fjordene’ – Her er alt, hvad Fjord Norges natur har at byde på – og meget mere til.

Bergens største seværdighed udspringer af byens spændende og farverige historie. Byen var i adskillige århundreder et af Hanseforbundets kraftcentre, og bydelen Bryggen vidner i dag om det handelsliv, dette skabte i byen. Tag på oplevelse blandt de gamle træhuse – Gå ned ad de træklædte fortove og gennem de smalle smøger, eller træd indenfor i de historiske træbygninger, der nu er omdannet til museer, hvor hansekøbmændenes hverdag bringes til live. Bydelen ser i dag ud, nøjagtigt som den gjorde i middelalderen – og er ikke uden grund på UNESCOs verdensarvsliste. Det er en oplevelse, I ikke må snyde jer selv for, mens I er i Bergen.

Også kongeboligen og festsalen Håkonshallen (bygget 1247-1261), Rosenkrantztårnet (hvoraf dele stammer fra 1270’erne) og friluftsmuseet Gamle Bergen Museum er et besøg værd for familiens historieinteresserede. Et besøg i Gamle Bergen Museum er som at besøge en miniudgave af en historisk by – her er værksteder, skole, butikker og privatboliger, der alle er udstyret med genstande fra deres periode, og personalet er klædt i tøj fra de tidsperioder, de fremviser.