Hvornår er du sidst vågnet op på et badehotel på Bornholm? Vågnet op til blåt hav, så langt øjet rækker? Benyt dig af dette eksklusive rejsetilbud og glæd dig til dit flotte værelse og den imponerende havudsigt på Fredensborg Badehotel, der ligger på Bornholms mest eksklusive adresse: Strandvejen i Rønne. I hotellets restaurant bliver du forkælet med lækker fransk-inspireret mad. Prøv også den berømte fiske- og skaldyrsbuffet.

Spring i vandet fra hotellets private badebro eller slap af i de udendørs spabade. Gå gennem skovstierne til den skønne sandstrand eller lån én af de gratis cykler på hotellet. Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter lige ved Fredensborg Badehotel, som er det ideelle udgangspunkt for at opleve Bornholm. Hotellets aldersgrænse på 16 år sikrer en afslappet atmosfære.

Som en ekstra bonus kan du vælge at lægge dit ophold i dagene omkring d. 13.-15. maj 2021, hvor der afholdes Kunstrunde hos de bornholmske kunstnere, kunsthåndværkere og udstillere. På denne måde kan du tilføre din ferie en ekstra oplevelse.

 

Badehotel på Bornholm

 

Dejligt dobbeltværelse på Fredensborg Badehotel på Bornholm

På Fredensborg Badehotel kommer du til at tilbringe natten i et dobbeltværelse med fantastisk havudsigt samt egen terrasse/balkon med terrassemøbler. Værelset er designet af Pernille Bülow med smukke farver inspireret af havet og Bornholms natur. Der er skrivebord, garderobeskab, badeværelse, telefon, elkedel, køleskab til drikkevarer samt tv på værelset. Værelserne er røgfrie og beliggende i stueplan, første sal eller anden sal. Der er elevatoradgang til begge etager. Lækker morgenbuffet er inkluderet i værelsesprisen.

 

Inkluderet i dette specialtilbud

  • 4 nætter i dobbeltværelse med havudsigt: 5.678,- (normalpris op til kr. 7.200).
  • Tilbuddet gælder med ankomst i perioden 12.-31. maj 2021.
  • Du kan tilkøbe en færgebillet med bil Ystad-Rønne tur/retur for blot 700,-.

 

 

 

 Fredensborg badehotel

 

Bornholms Kunstrunde 2021

Kom indenfor hos de bornholmske kunstnere og kunsthåndværkere. Oplev det store udbud af kunstliv på Bornholm fra 13. maj – 15. maj 2021.Kunsthåndværk og kunst har altid været udbredt på Bornholm, og øen har rigtig meget at byde på.

Derfor har Bornholm fået sin egen kunstrunde. Kunstrunden er tre dage med åbent hus hos kunstnere, kunsthåndværkere og udstillingssteder. Under kunstrunden kan du ved hjælp af det flotte katalog og hjemmesiden orientere dig om, hvem der holder åbent og dermed planlægge din helt egen tur rundt i kunsten.