DETTE REJSETILBUD ER UDLØBET

Midt i byen Garda og kun 1,5 kilometer fra Gardasøen ligger Park Hotel Oasi; et skønt hotel med et stort poolområde omgivet af palmer og oliventræer, liggestole og snackbar, hvor det er oplagt at nyde solen og det søde, italienske liv i et af landets mest populære ferieområder.

Hvis man ringer og bestiller, skal rabatkoden VAGABOND oplyses, for at få opholdet til denne pris.

Oplevelser i nærheden:


I har også mange spændende udflugtsmuligheder fra hotellet. Garda centrum er i sig selv meget seværdig og har restauranter, cafeer og små, hyggelige butikker.

Naboen er det nye, familievenlige badeland Gardacqua, men I kan også tage til den store forlystelsespark Gardaland (17 km) med masser af sommerforlystelser for både store og små. Også Malcesine (29 km) med det smukke Scaligeroslot og marked hver lørdag er køreturen værd – herfra kan I tage svævebanen til toppen af Monte Baldo og nyde udsigten over søen.

Verona (37 km) rummer desuden et væld af smukke og historiske bygninger og ikke mindst myten om Romeo og Julie. Det er også oplagt at tage på udflugt til nogle af vingårdene i omegnen – f.eks. til Valpolicella, hvor blandt andet Amaronevinen fremstilles.

En sejltur på Gardasøen med en af turbådene er også et must, når man bor som nabo til den legendariske sø. Særligt anbefalelsesværdig er turen med en af bådene fra Peschiera del Garda (29 km).

Park Hotel Oasi

Læs her om De bedste strande i Europa