Med dette rejsetilbud til Faaborg Fjord bor I på første parket til det sydfynske øhav og alle Fyns fristelser. Hotel Faaborg Fjord er årets dejligste ferieoplevelse. Tag på et weekendophold eller miniferie med sol og strand i Danmarks dejligste hjørne med denne 3 dages kør-selv-ferie på 3-stjernet hotel i Faaborg på Sydfyn.

I bor lige ned til vandet, hvor hotellets egen badebro byder sig til på lune sommer- eller efterårsdage. Den smukke havudsigt kan også nydes fra hotellets restaurant, hvor I skal begynde og slutte dagen over et godt måltid. Dagtimerne skal I glæde jer til at bruge på at gå på opdagelse i Faaborg. Faaborg er en af Sydfyns yndigste byer – romantisk, brostensbelagt og ualmindelig charmerende i sin købstadsidyl med højderyggen Svanninge Bakker.

 

DETTE REJSETILBUD ER UDLØBET

   

  Oplevelser i nærheden:

  Sydfyn er et lille skatkammer af gode råvarer, som dyrkes og serveres alle steder med stolthed. Smagen af Fyn er et begreb, I vil møde og skal se frem til fx ved at besøge lokale vingårde og gårdbutikker, der tilbyder de lokale lækkerier. Og når I er ude at køre på Sydfyns bugtede veje med de mange syrenhegn, vil I også opdage alle de historiske slotte og herregårde.

  Besøg fx det berømte Egeskov Slot (22 km), hvor I kan vove jer ind i verdens måske største havelabyrint eller blot beundre renæssancepragten omgivet af de yndigste blomsterparker. Fra Faaborg er der også gode veje til Odense og alle seværdighederne her. Man kommer næsten ikke uden om at besøge H.C. Andersens ikoniske gule barndomshjem (41 km).

  Faaborg Fjord

  Læs om vores øvrige rejsetilbud her.