Vi har sammensat et særligt rejsetilbud til Bornholm, der inkluderer 4 nætter for 2 personer på Strandløkken i Rønne med valgfri ankomstdag i 2020! Din pris: Fra kr. 1.498,- pr. person (ved brug af link nedenfor).

Hvis man ringer og bestiller, skal rabatkoden VAGABOND oplyses for at få opholdet til denne pris.

Dette særlige rejsetilbud til Bornholm inkluderer:

  • Feriehus i Strandløkken på Strandvejen i Rønne
  • Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur (valgfri færgeafgang)
  • Lækker frokost samt øl-smagning på Svaneke Bryghus
  • Gratis cykelleje
  • Strøm, vand og varmeforbrug
  • Slutrengøring
  • Gratis afbestillingsforsikring


I alt: Fra kr. 1.498,- pr. person (ved 2 personer)


Oplys rabatkoden VAGABOND

Ankomst i perioden4 nætterEkstra nat
Før 9. oktober 1.648,- 250,-
9. oktober – 17. oktober 1.848,-285,-
18. oktober – 17. december 1.498,-185,-
18. december – 31. december 1.598,-285,-
Priser pr. person ved 2 personer

Rejsetilbud til Bornholm

Strandløkken

Dette rejsetilbud til Bornholm har en særdeles god beliggenhed i Rønne     


Strandløkken ligger på Strandvejen i Rønne – lige overfor dig har du skoven og stranden. Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter også lige ved Strandløkken. Lån én af de gratis cykler på Strandløkken og tag på oplevelse i den skønne bornholmske natur – eller tag et smut ind til Torvet i Rønne, hvor der er by- og cafeliv.

Rønne er hovedstaden på Bornholm, hvor der er masser af sjove oplevelser. Efter skønne oplevelser i byen kan du cykle tilbage til Strandløkken – og måske udfordre familien/vennerne til en omgang minigolf? Minigolfbanen er gratis at bruge for dig som gæst på Strandløkken. Vinderen kan nyde eftermiddagssolen på terrassen, mens “de næstbedste” laver mad i de gode køkkener.

Spændende museer på Bornholm


I Rønne finder du også en række af øens hyggelige museer. På Bornholms Museum kan du opleve Bornholms historie gennem 10.000 år, og et andet spændende museum er Erichsens Gaard, hvor tiden er spolet tilbage til 1850’erne.

Tag et vennepar med til Bornholm for bare 995,-


De flotte feriehuse i Strandløkken har alle to soveværelser, så I kan tage et vennepar med til Bornholm. Merprisen for jeres vennepar er bare 995,- (i alt for 2 personer). Jeres vennepar får selvfølgelig også den lækre frokosttallerken og ølsmagningen på Svaneke Bryghus med i prisen.

Sådan er feriehusene indrettet


Feriehusene for 4 personer er beliggende på række og har denne indretning: Entré med køkken. Fra entréen er der indgang til badeværelse. Entréen fører videre til stuen, som er indrettet med stor hjørnesofa, lænestol samt spisebord for 4 personer. Fra stuen er der indgang til de to soveværelser.

Det ene soveværelse er indrettet med dobbeltseng, mens det andet soveværelse har to enkeltsenge. Feriehuset er renoveret indvendigt i 2020 og fremtræder som et nyt feriehus. Alle feriehuse er række-feriehuse og har to terrasser med havemøbler, således at du kan nyde såvel morgen- som aftensol.

Rejsetilbud til Bornholm

Læs om seværdigheder på Bornholm

Rejsetilbud til Bornholm