Oplev Tysklands spektakulære hovedstad til næsten ingen penge. Vi har fundet et fantastisk rejsetilbud til Berlin, på en weekendtur i august. På denne tid af året er du næsten sikker på godt vejr i Berlin.


i Berlin er der massere at opleve i de mange forskellige bydele i byen. Besøger du byen for første gang, eller har du besøgt Berlin masser gange, er der altid nyt at opleve i denne smukke storby. Du finder også masser af historiske seværdigheder i Berlin, som eksempelvis Brandenburger Tor, Berlinmuren og Checkpoint Charlie.


Vi har fundet et vanvittigt rejsetilbud til Berlin, inkl. hotel og direkte fly til under kr. 500.-.


I prisen er der ikke taget højde for ekstra bagage eller transfer fra lufthavn til hotel.


Priserne er fundet mandag d. 3. juni 2019.

Periode: fredag d. 9. august – søndag d. 11. august

  • Fly: kr. 192.-
  • Hotel:  kr. 291.- (ved 2 personer)

I alt kr. 483.- pr person


Billige flybilletter til Berlin


Flybilletterne til Berlin er med afgang fra Billund lufthavn. Ønsker man istedet at flyve fra København, er prisen ialt kr. 527.-


Man flyver fra Billund fredag formiddag kl. 9.10 og lander i Berlin ca. 1 time senere. Hjemrejsen er søndag formiddag kl. 11.05, og så går der lidt over en time før man igen lander i Billund.


Bemærk da flybilletterne er med Ryanair, er det til denne pris kun tilladt at have enten en rygsæk eller en mindre taske med. Ved håndkufferter kræver de et ekstra gebyr.

Klik her for at se flybilletterne

Rejsetilbud på hotel i Berlin


Hotellet vi har fundet hedder Enjoy Hotel Berlin City Messe. Hotellet ligger i Vestberlin, og i gåafstand til bl.a. Kurfürstendamm, hvor man finder den bedste shopping i Berlin. Hvis man gerne vil et smut til Østberlin, går Berlin u-bahn og S-bahn næsten lige ude foran hotellet.


Hotellet er et 3 stjernet hotel, og er fundet på hotel søgetjenesten agoda.com. Ifølge Agoda koster hotellet normalt kr. 2.198.- pr overnatning, men de tilbyder lige nu 87 % rabat på opholdet. Denne pris er også noget lavere end, hvad vi har kunne finde hotellet til, på andre hotelsøgetjenester

Se rejsetilbuddet på hotellet i Berlin her