Et af danskernes absolutte favoritter er den spanske ferieø Mallorca. Den smukke ø er en del af Balearerne og ligger i Middelhavet. Øen har alt! Fantastisk natur, hvide sandstrande, skønne bjergbyer, frodighed og mange solskinstimer. Så hvad mere kan man ønske sig af en sommerferie? Og så er det endda en billig rejse.


Rejsetilbud: En uge på Mallorca til kr. 1.466.- med fly og hotel


Vi har lavet vores bedste bud på en billig rejse i juni, inkl. hotel og direkte fly. I prisen er der ikke taget højde for ekstra bagage eller transfer fra lufthavn til hotel. Priserne er fundet onsdag d. 1. Maj 2019.

Periode: 12. Juni – 18. Juni

  • Fly: kr. 414.-
  • Hotel:  kr. 1.042.- (ved 2 personer)

I alt kr. 1.466.-

Billige flybilletter Mallorca


Vi har fundet de billigste flybilletter fra Hamborg. Man flyver med direkte fly fra Hamborg onsdag d. 12. Juni kl. 10.45 og retur med direkte fly fra Palma tirsdag d. 18. Juni kl. 7.45. Man flyver begge veje med Ryanair.


Ønsker man i stedet at flyve fra København, koster flybilletten istedet for kr. 1.120.- Her flyver man direkte med Norwegian begge veje på samme datoer.

Billigt hotel på Mallorca


Hotellet, som vi har fundet, ligger på Mallorcas østkyst i den hyggelige by Cala d’Or. Der er ca. 50 minutters kørsel fra Palma lufthavn til Hotellet.


Det er et mindre hotel med 73 lejligheder ved navn Apartamentos Cala d’Or Park. Hotellet har et hyggeligt poolområde med separat børnepool og en poolbar. Det er beliggende kun et par minutters gang fra både strand og butikker.