Denne artikel er skrevet i samarbejde med Best Travel.

 

Til efteråret kan Best Travel invitere på skønne rejser til Syditalien. Her kan du finde både afslapningsferier og aktive ferier – der er faktisk noget for enhver smag. Så går du allerede nu og længes efter ferie, så kan det være, at vi i denne oversigt kan inspirere dig til din ferie dette efterår. God fornøjelse.

 

Ischia

Denne ø er af vulkansk oprindelse og ligger i Napolibugten. Helt specielt for dette sted er, at vandet fra vulkanøens kilder bliver brugt i kurbadene i området. Den dag i dag er der omtrent 20 kurbade, som bruger vand fra kilden.

Øen er frodig og har typisk Middelhavsvegetation. Her kan man opleve bjerge, som hæver sig stejlt op fra kysten, utrolig smuk sydlandsk blomsterpragt, store palmer og citron-/appelsinlunde. Højdepunktet på øen er Monte Epomeo på 789 m. Her er der afmærket en masse vandreruter, hvis det er noget, man ønsker at bruge tid på. Øen er perfekt til en wellnessferie i de tidlige forårsmåneder eller det i lune efterårsvejr – langt væk fra de mørke vintermåneder i Danmark.

 

Rejser til Syditalien

 

Amalfikysten

Dette er uden tvivl ét af verdens smukkeste kyststrækninger, som også har en placering på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Landskabet varierer mellem smukke bjergformationer og Middelhavsvegetation. Derudover må man ikke glemme det smukke turkisblå Middelhav, som i høj grad vil betage dig.

 

Sicilien

Kunne du tænke dig en virkelig spændende og smuk kulturrejse? Så skal du med sikkerhed rejse til Sicilien. Dette er et ganske fantastisk rejsemål. Der er mulighed for at blive beriget med kultur, historie, natur og afslapning i et dejligt Middelhavsklima. Når du rejser til Sicilien, fornemmes historiens vingesus, fordi øen grundet sin strategiske beliggenhed har været mål for mange folkeslag. Derudover er Sicilien også meget populær for sit smukke og betagende landskab og natur.

 

Rom, Sorrento og Syditalien 

Italiens hovedstad Rom er en fascinerende by at besøge. Det er en kæmpestor blanding af skøn arkitektur og moderne metropol. Det siges, at når man kommer syd for Rom, begynder det virkelige Italien. I disse områder skifter landskabet således, at der kan opleves smukke bjergformationer, duftende appelsin- og citronlunde, forrevne kyststrækninger og et turkisblåt Middelhav.

Sorrentohalvøen ligger syd for Rom, og kysten langs denne halvø er charmerende og indbyder til afslapning. Dette sted kaldes, af italienerne selv, for Den Guddommelige Kyst. Byerne ses ofte på klipperne ud til vandet. Når man bevæger sig omkring Sorrentohalvøen, anbefales det også at tage forbi Capri. Dette sted har sans for skønhed og er et fantastisk sted at være.

 

Rejser til Syditalien