I år er det 16. gang at Rejsemagasinet Vagabond afholder Rejsemessen for Kvalitetsrejser i Bella Centret. I år med et helt særligt weekend-tilbud.

På Rejsemessen for Kvalitetsrejser deltager de bedste rejsebureauer, flyselskaber, krydstogtrederier og turistbureauer. Lige fra Bremen til Tokyo, fra Uganda til Thailand og fra Seychellerne til Cuba.

Rejseforedrag og rejseeksperter

112 rejseforedrag og 500 rejseeksperter står klar lørdag den 23. og søndag den 24. oktober med rejseinspiration, viden og gode tilbud.

De 112 spændende rejseforedrag omhandler stort set alle breddegrader og rejseformer. Så man bør vælge de foredrag man ønsker at lytte til med omhu. Når først entrebilletter er betalt, kan man lytte til alle de foredrag man ønsker sig. 

Med 500 rejseeksperter til stede, vil der være god mulighed for at finde frem til en specialist indenfor det område, man er interesseret i. Langt de fleste af rejseeksperterne har selv rejst gentagne gange, til de rejsemål, som de er eksperter i.
     

Rejsemessen for Kvalitetsrejser

 

Billetsalget er åbent, og de første 5.000 entrébilletter sælges med 50% rabat.

Du kan købe din billet her.


Messen afholdes i weekenden d. 23. – 24. oktober fra kl. 10.00 – 17.00 i Bella Center. 
Glæd dig til bl.a. et food court med gastronomi fra alle verdenshjørner, mere end 100 rejseforedrag og spændende rejseauktioner.

Hvor: Center Blvd. 5, 2300 København

Med bil:
Der er 1000 P-pladser ved Bella Centeret. Husk at købe din P-billet.


Metro:
Stå af på Bella Center station og gå 200m.