I år er det 16. gang at Rejsemagasinet Vagabond afholder Rejsemessen for Kvalitetsrejser i Øksnehallen og i år med et helt særligt weekend-tilbud.

På Rejsemessen for Kvalitetsrejser deltager de bedste rejsebureauer, flyselskaber, krydstogtrederier og turistbureauer lige fra Bremen til Tokyo, fra Uganda til Thailand og fra Seychellerne til Cuba.

Rejseforedrag og rejseeksperter

160 rejseforedrag og 500 rejseeksperter står klar lørdag den 19. og søndag den 20. oktober med rejseinspiration, viden og gode tilbud.

De 160 spændende rejseforedrag omhandler stort set alle breddegrader og rejseformer, så man bør vælge de foredrag man ønsker at lytte til med omhu. Når først entrebilletter er betalt, kan man lytte til alle de foredrag man ønsker sig. 

Med 500 rejseeksperter til stede, vil der være god mulighed for at finde frem til en specialist indenfor det område, man er interesseret i. Langt de fleste af rejseeksperterne har selv rejst gentagne gange, til de rejsemål, som de er eksperter i.
     


Weekend-tilbud

Tag til København og reserver en overnatning på DGI-Byens hotel med 20% rabat og få to entrebilletter til Rejsemessen for Kvalitetsrejser i Øksnehallen.

Med Øksnehallen og Kødbyen på den ene side og med storbyen på den anden, finder du ikke et mere centralt beliggende hotel i København. Kun 50 meter fra Københavns Hovedbanegård er det nemt at komme til og fra DGI-byens Hotel.

Reserver med 20% rabat: Send en mail til Annemette Wagner Jakobsen på awj@dgi-byen.dk og oplys koden ”Vagabond”, så får du 20% rabat på din overnatning, samt to entrebilletter til Rejsemessen for Kvalitetsrejser, som kan benyttes enten om lørdagen eller om søndagen.

Hvor: Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V

Hvornår: Lørdag den 19. oktober fra 10.00 – 18.00 og søndag den 20. oktober fra 10.00 – 17.00

Læs mere om Rejsemessen for Kvalitetsrejser på www.vagabond.info