Rejseinspiration: 12 vidunderlige pools verden over

Det er forskelligt, hvad man går op i, når man er på udkig efter sin næste feriedestination. Dog er en lækker pool noget af det, som rigtig mange sætter næsten op efter i udvælgelsen. Hotels.com har udvalgt 12 hoteller, som alle tilbyder en pool, der absolut er noget ud over det sædvanlige. Så hvad end du er til overdådige naturomringede svømmebassiner eller måske en pool med en fuldstændig spektakulær udsigt, så skal der nok være noget for dig.

Herunder finder du de udvalgte hoteller, som kan give dig rejseinspiration til 12 vidunderlige pools verden over.

 

Hotel Brooklyn Bridge, New York, USA 

På Hotel Brooklyn Bridge finder du en storslået og ganske imponerende pool, der ligger placeret på hotellets tagterrasse. Her er udsigt over Manhattans skyline og du har endda mulighed for at se Frihedsgudinden, mens du tager et dyp i vandet eller nyder en lækker cocktail fra baren på tagterrassen.

Desuden er hotellets indretning og dets materialer designet af lokale kunstnere med grønne planter og genbrugsmaterialer.

Viceroy Los Cabos, Mexico

Foto: viceroyhotelsandresorts

 

Med udsigt over den Den Californiske Bugt i Mexico ligger det flotte hotel Viceroy Los Cabos, som byder på hele fem udsøgte pools. De er alle buede og bidrager til hotellets arkitektonisk inspirerede design, samt dets generelle elegante og moderne stil.

Du har både mulighed for at prøve den smukke infinity-pool, lade børnene lege i børnepoolen eller tilbringe kvalitetstid ved voksenpoolen på hotellets tagterrasse. Der er altså noget for enhver smag – og alder!

 

King Street Townhouse Hotel, Storbritannien

 

I det allerinderste af Manchesters hjerte finder du det idylliske King Street Townhouse. Hotellet er beliggende i en flot italiensk renæssancebygning fra det 19. århundrede, som er blevet renoveret. Her kan du få et afbræk fra storbyferien og larmen og slappe af i rolige omgivelser.

På hotellets tagterrasse ligger en smuk infinity-pool placeret, hvor det er muligt at nyde udsigten over Manchesters ikoniske rådhus og klokketårn, som desuden kun ligger 5 minutters gang væk fra hotellet. Det er ligeledes et oplagt sted at se den flotte solnedgang.

 

Casa Chameleon Hotel Las Catalinas, Costa Rica

 

I smukke Costa Rica, på toppen af en bakketop over Las Catalinas, finder du infinity-poolen på Casa Chameleon Hotel, hvor en frodig og tropisk regnskov omringer området. Fra poolen er en fuldstændig spektakulær udsigt over havet og Guanacaste-provinsens kyst.

Hvis det – mod al forventning – ikke skulle falde i din smag, så byder hotellet altså også på private saltvandspools. Her har du mulighed for at slappe af uden at blive forstyrret.

 

Four Seasons Safari Lodge Serengeti, Tanzania

 

Hvis du både er til lækre pools og flotte dyr, så skal du uden tvivl besøge Four Seasons Safari Lodge, der ligger placeret lige ved siden af et vandhul, som tiltrækker en lang række spændende dyr. Dem kan du beundre, mens du dypper dig i hotellets udsøgte infinity-pool.

Stedet ligger i hjertet af Tanzania og er oplagt til alle, der både ønsker en ferie med smukke dyr, der lever i naturlige omgivelser, og som også ønsker afslapning og luksus.

 

Address Beach Resort, Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

 

I Dubai – blot 300 meter fra Marina Beach og i en unik bygning med to tårne, som er intet mindre end 77 etager høje og forbundet via en gangbro – ligger det fantastiske Address Beach Resort. Hotellet byder på 4 forskellige swimmingpools, herunder den dybe infinity-pool, som er beliggende 293 meter over jorden. Den er også optaget i Guinness Rekordbog som “verdens højest beliggende udendørs infinity-pool”.

Poolen ligger på 77. etage og her kan du altså tage en svømmetur med panoramaudsigt over Dubai Marina, Den Persiske Bugt og Burj Al Arab.

 

 

Sheraton Waikiki, Hawaii, USA

 

Smukke solnedgange og fantastiske udsigter er blot et udpluk af, hvad du kan opleve fra infinity-poolen på Sheraton Waikiki på Hawaii. Edge Infinity Pool, som er navnet på hotellets infinity-pool, er Nordamerikas længste af slagsen og bidrager altså til at gøre stedet til en perfekt destination for en afslappende ferie.

 

Pleta de Mar Luxury Hotel By Nature, Spanien

spanien
Foto: www.pletademar.com

 

I fredelige og rolige omgivelser på Mallorcas nordøstlige kyst ligger Pleta de Mar Luxury Hotel By Nature, som byder på et fantastisk mix af både luksus og natur – et sted for du kan stresse af og nyde tilværelsen.

Den smukke infinity-pool ligger blandt skov- og bjerglandskaber med udsigt over Middelhavet – et oplagt sted at nyde en afslappende stund. Hvis én pool ikke er nok, så byder hotellet på yderligere tre pools, samt privat adgang til stranden Cala Alberdans.

 

Wildflower Hall, An Oberoi Resort, Shimla, Indien

 

Hvis du ønsker en tur til en destination lidt længere væk, så skal du opleve Wildflower Hall, An Oberoi Resort i Indien. Her finder du et udendørs boblebad 2400 meter over jordens overflade, der er opvarmet og desuden giver dig mulighed for at kigge ud over Himalaya-bjergene.

Stedet ligger midt i cedertræsskoven i Shimla og vil altså uden tvivl imponere på alle måder – du kan ikke gå glip af det!

 

Lefay Resort & SPA Lago di Garda, Italien

12 vidunderlige pools verden over

 

Det miljøvenlige luksushotel, Lefay Resort & SPA Lago di Garda i Italien, ligger ud til smukke Gardasøen. Her finder du en flot og tiltrækkende infinity-pool med udsigt over det flotte bjerglandskab, der omringer hotellet.

Hotellet giver en udsøgt mulighed for et pusterum fra hverdagen, da de naturskønne rammer betyder ro og afslapning i verdensklasse.

 

Selina Playa Venao, Panama

 

Hvis du er til et lidt mere budgetvenligt hotel, men stadig ønsker afslapning, flotte omgivelser og ikke mindst en lækker pool, så er Selina Playa Venao i Panama uden tvivl noget for dig.

Her er både musik og flot hav- og strandudsigt, da hotellet ligger placeret direkte ud til Azuero-halvøen. Det byder derfor også på noget af det allermest turkisblå vand man kan drømme om. Du kan bestille en drink i strandbaren, mens du slænger dig ved poolen, eller måske gå på udkig efter flotte spots til dit nye Instagram-billede, da hotellet er fyldt med disse.

 

Villa Etheras, Grækenland

 

Er du interesseret i privatliv på din ferie? Så skal du besøge Villa Etheras på Santorini i Grækenland! Her har du mulighed for at få din egen luksuriøse villa med pool og smuk udsigt over vandet ved klipperne over landsbyen Firostefani. Her er desuden en infinity-pool, hvorfra du kan beskue både det turkisblå hav i Det Ægæiske Hav og Santorinis nedsunkne vulkankrater.

Rigtig god ferie! Vi håber du har fundet inspiration til vidunderlige pools, uanset hvor turen går hen.

Rejsetilbud

Hotel Vejlefjord facade
Irland
Rejse til Gardasøen

I samme kategori

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien

Mest læste

troldejagt i Danmark
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Verdens mindste lande
Verdens største lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)