USA

No posts found

USA

Hvis du ønsker en rejse fyldt med oplevelser og storslåede stater og byer er man vist ikke i tvivl om at man skal rejse til USA. USA har lidt af det hele og der er noget for enhver smag. Det er bestemt ikke et sted man blot er en uge. Når du rejser til USA skal du gerne være der over længere tid fordi listen med oplevelser er virkelig lang.

Mad og drikke i USA

Friturestegt comfort food, og den friske duft af sea food fylder i tankerne når man skal tænke på mad i USA. Du kan forvente hummer og østers i alle mulige afskygninger. Oplev også Californiens frodige vinmarker som indeholder meget dyrebare dråber. Cajun-krydderier fylder også meget af maden i USA. Du kan være sikker på, at du bliver fyldt med mad og drikke oplevelser når du besøger dette land. Vi bevæger os både i det salte og det søde køkken – og det er mestre til lidt af det hele.

Transport i USA

I de fleste amerikanske storbyer kan man nemt komme rundt med offentlig transport. Dette kan blandt anet være med metro, busser eller sporvogne. Det hele er generelt meget velfungerende og pålideligt. Derudover kan det anbefales at booke en bil og køre rundt i forskellige stater hvor du kan være din egen guide.

Hvad skal man opleve?

Hvad er egentlig værd at opleve hvis man rejser til USA?  Vi kan blandt andet anbefale Universal Studios, cykeltur i Santa Monica og Venice Beach eller hop on/hop off på bussen i LA hvor du kan få en masse forskellige oplevelser. Vandreture eller cykelture i San Franciscos, hvalsafari ved Monterey eller smagen af Mexico i San Diego er også nogle gode bud. Derudover kan vi i høj grad anbefale at man booker heldagsture i Nevada hvor man blandt andet kan opleve Las Vegas fra i helikopter. Er du til skøn natur skal du tage mod Arizona. Her vil du kunne fylde dit kamera med smukke og skønne billeder. USA

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)