Tyskland

Hamburg rejseguide
Donau i Berlin
munich-953607_640
Nabolandet mod syd byder på en masse skønne rejseoplevelser. Her kan der blandt andet nævnes store kulturmetropoler, små landsbyer, storslået havekunst og helt uberørt natur. Kontrasterne er simpelthen helt vildt store – og der er med sikkerhed noget for enhver smag. Derudover er det meget overskueligt at rejse omkring i landet – de fleste steder er nemme at komme til med bus. Tyskland kan lidt af det hele – læs med her, og få et overblik.   Tyskland  

Mad og drikke i Tyskland

Tyskland er i høj grad et land som skal smages. Du kan få asparges i lange baner, delikate egnsretter og ikke mindst formidabel vin er blot lidt af de du kan forvente i Tyskland. Et bud på nogle skønne retter kan være agurkerne i Spreewald, Harzer Käse i Harzen og Thüring Brawurst. Pølser og øl er selvfølgelig også selvsagt noget du er nødt til at kombinere på din tur til Tyskland.  

Hvad skal man opleve?

Hovedstaden Berlin er selvfølgelig på denne liste. I denne skønne by kan du opleve et hav at historiske elementer, spree-floden og Berlinmuren. Denne desination er essentiel til dig som er på ferie for at opleve. München er også på listen over steder du må opleve. Tag på en underholdende og oplevelsesrig storbyferie hvor du blandt andet kan opleve Hofbäuhaus am Platz, Der Pschorr eller MarienPlatz. Derudover er Den Engelske Have et dejligt afbræk på turen. Hamborg er også must på din liste over steder du skal opleve i landet. Er du fan af dyr kan du opleve alverdens af dem i Hagenbeck Tierpark. Du kan også se verdens største modeljernbaneudstilling, Miniatur Wunderland, som indeholder en masse finurlige detaljer. Er du historieintresseret har Hamborg også noget for dig. Foruden de tre byer kan der generelt nævnes alpeidyl, diverse kystbyer, slotte og borge samt et hav af vinoplevelser.  

Krydstogt i Tyskland

Skal I have en lidt anderledes oplevelse på jeres tur til Tyskland kan vi anbefale nogle af de mange krydstogts det er muligt at tage en tur på Mosel og Rhinen eller mellem Amsterdam og Basel. Til jul er der desuden et kendt julekrydstogt på Mosel som er anbefalelsesværdigt.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)