Wien


En rejse til Wien byder på shopping, kultur, spændende historie og middelalderlige kvarterer i Innere Stadt. Her har du alt samlet ét sted, og Wien egner sig perfekt til en forlænget weekend med blomstrende romantik og violinmusik i baggrunden.

I Wien forenes fortid og nutid på smukkeste vis.
For den kunst-, kultur-, og historieinteresserede er der masser at komme efter. Tag forbi byens centrum og Schönbruun slot, som er på UNESCOs Verdensarvliste, og lad dig imponere af slottet Belvedere og kejserpalæet Hofburg.

Schönbruun slot Wien

Kunst og Musik i Wien


MuseumsQurtier er Wiens mueumskvarter med ca. 1 million besøgende om året. Museer og gallerier lokker med alt fra eksperimentel til klassisk kunst, anekdoter og mindesmærker om Schönenberg, Freud, Mahler og Klimt.

Wien er også den klassiske musiks hovedstad og er kendt for Mozart og Beethoven, så hvad er mere oplagt end at tage en tur i operahuset. Og hvis du har is i maven, så vent til en time før forestillingen, hvor de sidste billetter sælges til halv pris hos Volksoper. Og på det nye Haus der Musik har du muligheden for at dirigere Radetsky-marchen med Wiener Philharmonikerne, gå igennem en lydskov af overraskelser, rejse igennem musikkens vidunderlige verden og meget mere.

Madkultur


Besøg også de mange lækre og åbne markeder med boder, der bugner af oste, pølser, eksotiske frugter og meget mere. Det største af dem hedder Naschmarkt. Udover det førnævnte finder du også delikatesser som persisk kaviar, sushi, østers og specialiteter fra bl.a. Grækenland, Tyrkiet og Japan. Om lørdagen er der tilmed loppemarked på Naschmarkt.

Husk desuden også at lægge vejen forbi Konditori Demel, der er Wiens mest berømte konditori og Beethovens stamcafé Frauenhuber. Dette er én af byens ældste caféer, så har du næsten fået det hele med på din ferie i Wien. Selvom man bare altid godt lige kunne blive et par dage mere i denne fantastiske by!

Læs om julemarked i Wien:

Wien kirke Stephansdom

Rejsetilbud

Rejse til Georgien og Armenien
Skøn rejse til Georgien og Armenien
Se rejsetilbud
Hotel Pinenhus
Ophold på Hotel Pinenhus
Se rejsetilbud
Best Travel
Krydstogt på Donau
Se rejsetilbud

Seneste artikler

Togo, Pelle Hvenegaard
All-inclusive resorts
photographer-g4ab2a9fc9_640
Weekendophold i Randers

Mest læste

Togo, Pelle Hvenegaard
troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Togrejse

Forsiden netop nu

Togo, Pelle Hvenegaard
All-inclusive resorts
photographer-g4ab2a9fc9_640
Weekendophold i Randers
populære rejsemål i 2023
Lokale unge i landsbyen Kfar Kama, Israel
hotel dubai
Togrejser for 2023

Mest læste

Danmark

Weekendophold i Randers
Kroophold
Juleophold
julemarked i tivoli

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Zillertal
Solnedgang på Mallorca
Stranden i Tel Aviv
zakynthos-1281685_640
Vorarlberg
Australiens bedste rejseoplevelser
Ferie for Alle

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)