Norge

Oslo
Drømmer du om at besøge flotte fjelde, frodige dale og se midnatssolen? Så er det lige præcis Norge du skal rejse til. I Norge kan du opleve en dramatisk og pragtfuld natur som strækker sig fra strande og klippeformationer gennem store fjeldområder. Hvis din næste ferie går til Norge kan du her læse lidt om hvad du kan glæde dig til at opleve, hvilke byer vi vil anbefale dig at besøge samt andet fantastisk.

Transport i landet

Før i tiden kunne det være svært at komme rundt omkring i Norge men sådan er det absolut ikke længere. Nu kan du rejse rundt i landet med tog, både, færge og bil. Derudover arbejdes der meget i Norge med ’grøn samvittighed’ hvilket betyder at nordmændene holder af at rejse rundt på en bæredygtig måde. Du kan læse mere om grønne tips her. Norge  

Ting du skal opleve i Norge

  • Oslo og omegn er et must på din liste når du rejser til Norge. Hovedstaden kan noget helt specielt. Lækre madoplevelser, museer og et hav af naturoplevelser.
  • I Tromsø har du mulighed for at opleve nordlys, hvalsafari, midnatssol og skønne naturoplevelser. Derudover er der glimrende muligheder for vandring i naturen.
  • Lofoten og Nordland er essensen af fjeldene i Norge. Svimlende fjelde, glitrende fjorde, autentiske fiskerlejer og billedskønne sandstrande. For ikke at tale om nordlyset og midnatssolen. I vil ikke fortryde, hvis I oplever disse steder. Men det skal opleves – ikke kun ses på billeder!
  • Bergen emmer af historisk verdensarv, innovativt modetøj, restauranter og et specielt musikmiljø. Alle disse dele er i sig selv grund nok til at besøge landets 2. største by. I Bergen har du også mulighed for at opleve smukke fjorde i det vestlige Norge.
  • Norges mest kendte fjord er Geirangerfjorden. De Syv Søstre og mange andre vandfald pryder de stejle fjeldsiger langs denne fjord. Dette er en stor oplevelse at se – og det er noget I bør give jer tid til på jeres tur til Norge.
  • Stavanger er Michelinrestauranter kombineret med træhuse og multikulturelle toner. Her er Norges mest berømte turistattraktion også at finde: Lysefjorden og Preikestolen.
  • Er du til spændende historie, madkultur og aktive naturoplevelser skal du tage til Trondheim og Trøndelag.
  • Kristiansand og Sørlandet er det sydlige Norges helt egen ferieland. Her finder du dejlige strande, masser af øer og utallige solskinstimer modsat andre steder i Norge. Dette er et område hvor du vil kunne føle, at du er sydpå – men i virkeligheden er du blot i Norge.
  • Midt i Ishavet, mellem det norske fastland og Nordpolen, finder man Svalbrad. Her kan man køre med hundeslæde eller tage på sne scootersafari og jage nordlyset. Dette er også hjemmet for mange isbjørne. Svalbrad er et sted, hvor du med sikkerhed, får en på opleveren.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)