Milano

Hvad enten du er til fodbold eller shopping, kultur eller mode, så er der noget at se og opleve i Italiens næststørste by, Milano. Den tjekkede by i Norditalien er landets finansielle hjerte.

Byen er hjemsted for den italienske børs, og mange større industrivirksomheder har deres hovedkvarter her. Rigdommen fornemmer man hurtigt, og det giver byen og indbyggerne et velpudset og tjekket look. Alt udstråler stolthed og kvalitet i denne storslåede by. Og som én af verdens førende modebyer tilbyder byen selvfølgelig førsteklasses shopping, bl.a. i det berømte Galleria Vittorio Emanuele ll.

Seværdigheder i Milano

Selvom mode og shopping fylder meget i Milano, skal man ikke tage fejl af de mange andre fantastiske ting der er at lave i den italienske storby. Vi har fundet 5 obligatoriske (synes vi) seværdigheder. Helt perfekt til din weekendtur til byen.

Oplev byens prestigefyldte opera Teatro Alla Scala, den ekstravagante 147 meter lange gotiske domkirke Duomo di Milano eller det mindeværdige Sforza-slot.

Prøv at slentre en tur ned ad den kendte gågade Via Dante der med sin historiske og autentiske stemning og mange smukke bygninger fra 1700-, og 1800-tallet bugner af både teatre, caféer, restauranter og butikker.

Læs mere om seværdigheder i Milano her:

Shopping i Milano

Milano udgør sammen med Paris, London og New York ”The Big Four”, med hensyn til mode. Shopping i Milano er i mange sammenhænge synonym med high-end modehuse som Gucci, Fendi, Prada og Versace, som er nogle af frontløberne indenfor modeshows og modeevents i verden. 

Modemekkaet består dog ikke kun af dyre designerbutikker. Nedenfor får du en oversigt over de bedste steder, fra high-end fashion til budgetvenlige H&M.

Læs mere om shopping i Milano her:

Spisesteder i Milano


I byen finder du restauranter, der aldrig skuffer, verdensrømte seværdigheder og kaffebarer for kræsne kendere. Så måske Milano skal være din næste forårsdestination?

Læs mere om spisesteder i Milano her:

Vejret

Hvornår skal man tage til Milano? I byen oplever de, hvad man vil kalde yoyo-temperatur. Om sommeren har den lombardiske hovedstad ligesom størstedelen af Italien 28-32 grader, som ikke altid passer allerbedst til en storbyferie.

Vejret i byen i marts, april, maj, juni, september og oktober er passende til en storbyferie, hvor du ofte får gået en masse kilometer. Juli og august kan være voldsomt varme.   

Overvejer man en tur til byen i vintermånederne, kan temperaturen i december og januar godt ligge omkring de 1-5 grader. I februar begynder vejret allerede at vende, når temperaturen kan nå op på de 15 grader, hvis du er heldig. 

Læs mere om vejret i Milano her:


Fra byen er der desuden heller ikke lang vej til Alpernes skibakker og den smukke by Como ved Comosøen. Så har du tid til at kigge udenfor bygrænsen, er der endnu flere ting at opleve.

Byen er oplagt til en forlænget weekend eller en del af en længere ferie i Italien, hvor du ønsker at opleve flere sider af landet.

Rejsetilbud

Nordlys i Tromsø
Jagten på Nordlyset - Oplev Nordlyset i Tromsø
Se rejsetilbud
Skirejse til Geilo
Skirejse til Geilo
Se rejsetilbud
Langtidsrejse til Algarvekysten
Langtidsrejse til Algarvekysten
Se rejsetilbud

Seneste artikler

Togo, Pelle Hvenegaard
All-inclusive resorts
photographer-g4ab2a9fc9_640
Weekendophold i Randers

Mest læste

Togo, Pelle Hvenegaard
troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Togrejse

Forsiden netop nu

Togo, Pelle Hvenegaard
All-inclusive resorts
photographer-g4ab2a9fc9_640
Weekendophold i Randers
populære rejsemål i 2023
Lokale unge i landsbyen Kfar Kama, Israel
hotel dubai
Togrejser for 2023

Mest læste

Danmark

Weekendophold i Randers
Kroophold
Juleophold
julemarked i tivoli

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Zillertal
Solnedgang på Mallorca
Stranden i Tel Aviv
zakynthos-1281685_640
Vorarlberg
Australiens bedste rejseoplevelser
Ferie for Alle

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)