Italien

Kanaler i Venedig
Napoli
piazza castello torino
Shopping i Milano
Colosseum i Rom
Hvis du ønsker en rejse hvor kultur, mad, oplevelser og solrige strande er i fokus, så er Italien din næste destination. Der er noget for enhver i Italien, og der er rig mulighed for at mikse ferien med oplevelser og afslapning. Det er både muligt at flyve til Italien, men det er ligeså attraktivt selv at køre ned gennem Europa og holde ferie i Italien.   Oplev Italien  

Italiens hovedstad

Rom er hovedstaden i Italien, og det er her, hvor nogle af de mest historiske bygninger står som bl.a. Colosseum og Forum Romanum. Begge steder er helt essentielle at besøge, når man er i Rom. Når man færdes i byen, og man bevæger sig rundt i gaderne, favnes man af smukke og historiske bygninger. Rom indbyder både til lækker mad, drikkelse, historiske oplevelser og shopping. Som minimum anbefaler vi at have en hel dag til at opleve Rom på sin tur.  

Fire andre storbyer i Italien

Udover Rom vil det blandt andet være attraktivt at besøge Milano, Venedig, Torino og/eller Napoli. Ønsker man at tage til Milano, kan her opleves Domkirken, L’Ultima, hvor man kan se ’Den Sidste Nadver’ eller Galleria Vittorio Emanuele. Venedig er indbegrebet af charme og historie. Det er en by, som har meget at fortælle og vise, at det kan være svært at vælge. Det mest ikoniske for Venedig er gondolerne langs Canal Grande, Markuskirken, Markuspladsen og Dogepaladset. I Norditalien findes Torino, som har museer, arkitektur og historie, som kan konkurrere med store dele af verden. Byen ligger i skyggen af de europæiske alper, og det anbefales at bruge flere dage her. Der er skønne restauranter, et ægyptisk museum og et kongeslot, som tilhører Savoy-familien i Torino, som alle er værd at besøge. Grotter, historier og traditionel italiensk pizza er de tre emner, som beskriver Napoli bedst. Napoli er en moderne italiensk by, som kan opleves både på en weekendtur eller en længerevarende ferie. Hvis man vil smage en pizza i Italien, skal det næsten være fra Napoli. Det var nemlig her, pizzaen blev opfundet i sin tid. Kystbyen er populær at besøge om sommeren og er rig på turister i højsæsonen.  

Italiens mad og drikke

Det italienske køkken er kendt og værdsat i hele verden. Typisk ledes tankerne hen mod pizza, pasta og is, men køkkenet kan meget mere end blot dette – dét er den ene fantastiske smag efter den anden. Der er noget magisk med maden fra det italienske køkken, og når man først har smagt disse retter, vil man helt automatisk få fornemmelsen af Italien næste gang, man sætter tænderne i en ret, som er blevet serveret i Italien. I Italien er der rig mulighed for at få noget vådt og tørt til gangen. Der er mange super lækre rød-, hvid- og rosévine. Og der er blevet dyrket vin i omkring 4000 år i 20 forskellige provinser. Italien er desuden det mest vinproducerende land i verden. Man er helt sikker på at få en god vinoplevelse, når man besøger støvelandet.  

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)