Frankrig

nice- Promenade Des Anglais Riviera Frankrig
Eiffeltårnet i Paris
Fantastiske Frankrig har kyst mod Atlanterhavet, den Engelske Kanal, Nordsøen og Middelhavet. Dette er et land som har mange forskellige ting at byde på – der er mulighed for både oplevelsesferier og afslapningsferie – eller noget midt imellem. Læs med her, og få et indblik i, hvad du kan forvente af landet.  

Steder du bør besøge i Frankrig

Paris er et oplagt rejsemål i Frankrig – og tilmeld også et af verdens allermest populære rejsemål. Dette sted kaldes for byernes by, og er et sted alle bør opleve mindst én gang i livet. Byen har verdensberømte attraktioner som Eiffeltårnet, Champs-Elysees Triumfbuen, Notre Dame Katedralen og Louvre Museet med Mona Lisa maleriet. Ønsker du at opleve spektakulær natur, eventyrlige slotte, skønne vingårde, udsøgt gastronomi og historiske landsbyer skal du fordi dalen Loire Valley. Den elegante og klassiske kystby Nice er et populært rejsested for millioner af turister hver år. Her kan du nyde klimaet, stranden, havet og kulturen. Hvis man besøger Nice skal man med sikkerhed besøge den verdensberømte strandpromenade, og den gamle bydel med en masse smalle stræder. Andre skønne steder vi kan anbefale er vinhovedstaden Bordeaux, Strasbourg med skøn arkitektur, tidevandsøen Mont Saint-Michel, Napoleons fødeø Korsika og Chamonix hvis du er til skiløb og vildt natteliv. Frankrig  

Det franske køkken

Når man skal tænke på det franske køkken vil det allerførste man tænker umiddelbart være ost og vin. Frankrig er dog meget mere end dét. De er dygtige til vegetarretter som f.eks. deres kendte Ratatouille. Derudover kan de også prale med bearnaise og creme brulêe. Fransk løgsuppe, baguetter og Sarah Bernard er også ting som det franske køkken kan være stolte af. Listen i det franske køkken er lang, og vi lover at du vil blive beriget med skønne middage på din ferie i Frankrig.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)