England

London-Alt om London - rejseguide
Tag til England hvis du ønsker at opleve skønne landskaber og opleve spændende kultur- og naturoplevelser. I dette land kan du besøge slotte, borge og historiske ejendomme med tilhørende helt imponerende haveanlæg.  

Hvad skal man bare opleve i England?

De helt klassiske ting man bare må opleve i England er blandt andet British Museum, Tower of London, Big Ben, Buckingham Palace, Stonehenge og Hyde Park. Er du sportsinteresseret bør du helt sikkert også ligge tid ind til at besøge Anfield Stadium såfremt der spilles kamp der mens du er på besøg i England.  

Det engelske køkken

Mens du er ude og opleve alt det skønne England kan må du endelig ikke glemme at spise og drikke. Hvis du vil opleve god stemning kan du f.eks. nyde en pint øl på den lokale pub, eller en god omgang fish & chips med friskfanget fisk. Scones og te er også højt på listen over ting der er essentielle for det engelske køkken. Derudover er man nødt til at få den klassiske bacon og æg til morgenmad. Generelt omfavner det engelske køkken meget. Køkkenet har næsten noget for enhver smag.  

Transport

Når du skal planlægge din rejse til England er det en stor fordel at du hjemmefra gør dig overvejelser omkring hvordan du vil rejse rundt i landet. Du kan blandt andet rejse rundt i langtursbus hvilket giver dig mulighed for at tilbagelægge mange kilometer hver dag og opleve skøn natur. Derudover kan du rejse langs kysten og til søs, du kan rejse med tog eller selv køre i bil. Besøger du London skal du, selvfølgelig, også prøve de ikoniske røde busser – om ikke andet end blot for oplevelsens skyld.  

Klimaet i England

Klimaet i England er generelt meget mildt og præget af Atlanterhavet og den lune Golfstrøm. Vinden kommer typisk fra vestlige og sydvestlige retninger som betyder, at der skabes fugtigt og ustabilt vejr indover landet. Om sommeren er temperaturene nogenlunde som i Danmark, mens vintertemperaturene er omkring 5 grader varmere. I London ligger temperaturen i juli således på omkring 22 om dagen og 14 om natten, mens den i januar ligger på ca. 7 om dagen og 2 om natten. Det sydligste England har et klima, der hele året er varmere end det danske, og som minder mere om det nordfranske.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)