Harzen

Bangkok


Thailands hovedstad, er mere ned blot en lufthavn, hvor man mellemlander inden man skal videre til eksempelvis Phuket, Koh Samui eller nogle af de andre eksotiske perler man finder i Thailand. I Bangkok finder man et pulserende byliv og masser af spændende attraktioner.

Rejse til Bangkok


Bangkok er en destination som mange af de store flyselskaber til hver dag. Men hvordan kommer man rundt i Bangkok og Thailand. Her kan du læse omkring hvordan du bedst kommer til, og rundt i byen.

Den direkte flyvetid fra Kastrup til Bangkoks internationale lufthavn Suvarnabhumi er 10 timer og 35 minutter. Mange vælger dog en flyrejse med en mellemlanding, da der her er penge at spare. Der går ikke direkte fly fra Billund.

Vejret


Selvom man ofte hører, at man skal holde sig uden for regntiden, når man planlægger ferie til Thailand, så er det altså ikke helt rigtigt. I regntiden er vejret stadig meget varmt, og når det regner, er det ofte et stort skyl, hvor ”havet står ned fra himlen”, og man må gå i læ for en kort stund, og det er hurtigt overstået.

Det regner for det meste også kun om eftermiddagen og om aftenen/natten, men til gengæld sker det næsten hver dag. Det regner typisk mere i september/oktober end i maj/juni/juli/august.

Seværdigheder i Bangkok


Der er masser at opleve i den spændende storby. Her finder du alt fra flotte paladser til spektakulære skyskrabere. Bangkok er også en storby fyldt med markeder og gader med en helt uforglemmelig atmosfære.

Det er en virkelig fed oplevelse at opleve byen på en guidede cykeltur. Umiddelbar tænker man, at trafikken da er for voldsom til, at man bør begive sig ud på cykel, men det er noget af det sjoveste, du kan lave. Der er mange muligheder, også online, for at booke din guidede tur.

Shopping i Bangkok


Bangkok har næsten uanede shoppingmuligheder, hvad enten du er til shoppingcentre, markeder eller noget helt tredje. Vi giver dig her vores bedste bud på shoppingsteder i Bangkok og husk at forhandle som en gal.

Uanset om du er i ét af de enorme shoppingcentre eller på et marked, så skal der forhandles om prisen. En tommelfingerregel er, at du skal starte med at byde 25 % af dét, der står på prisskiltet og forvent at betale 40-50 procent af prisen.

Spisesteder


Det er virkelig billigt at leve i Thailand, og priserne på mad er helt i bund. Du burde snildt kunne finde morgenmad med drikkevarer for omkring 10 kr. Gaderne summer af liv med alverdens gadekøkkener.

listen over de bedste restauranter i Asien. Der bliver i dén grad leget med både smag og tekstur. Du får løbende hen over aftenen serveret 25 små retter, der hver især er en lækkerhed i sig selv. Menukortet viser kun 25 emojis, som hver repræsenterer en ret. Prisen er 6500 baht (ca. 1273 kr.) pr. person.

Rejsetilbud

Manon Les Suites
Luksuriøst ophold på Bali hotel i København
Se rejsetilbud
Svalbard
Grupperejse til Svalbard
Se rejsetilbud
Ischia
Rejse til Ischia
Se rejsetilbud

Seneste artikler

alicante
Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Diskobugten

Mest læste

troldejagt i Danmark
alicante
Verdens mindste lande
Verdens største lande
Harzen

Forsiden netop nu

alicante
Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Diskobugten
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Weekendophold
Hindsgavl slot

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark
USA

Rejsetilbud

Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640
porto-343487_640
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)