Bangkok


Thailands hovedstad, er mere ned blot en lufthavn, hvor man mellemlander inden man skal videre til eksempelvis Phuket, Koh Samui eller nogle af de andre eksotiske perler man finder i Thailand. I Bangkok finder man et pulserende byliv og masser af spændende attraktioner.

Rejse til Bangkok


Bangkok er en destination som mange af de store flyselskaber til hver dag. Men hvordan kommer man rundt i Bangkok og Thailand. Her kan du læse omkring hvordan du bedst kommer til, og rundt i byen.

Den direkte flyvetid fra Kastrup til Bangkoks internationale lufthavn Suvarnabhumi er 10 timer og 35 minutter. Mange vælger dog en flyrejse med en mellemlanding, da der her er penge at spare. Der går ikke direkte fly fra Billund.

Vejret


Selvom man ofte hører, at man skal holde sig uden for regntiden, når man planlægger ferie til Thailand, så er det altså ikke helt rigtigt. I regntiden er vejret stadig meget varmt, og når det regner, er det ofte et stort skyl, hvor ”havet står ned fra himlen”, og man må gå i læ for en kort stund, og det er hurtigt overstået.

Det regner for det meste også kun om eftermiddagen og om aftenen/natten, men til gengæld sker det næsten hver dag. Det regner typisk mere i september/oktober end i maj/juni/juli/august.

Seværdigheder i Bangkok


Der er masser at opleve i den spændende storby. Her finder du alt fra flotte paladser til spektakulære skyskrabere. Bangkok er også en storby fyldt med markeder og gader med en helt uforglemmelig atmosfære.

Det er en virkelig fed oplevelse at opleve byen på en guidede cykeltur. Umiddelbar tænker man, at trafikken da er for voldsom til, at man bør begive sig ud på cykel, men det er noget af det sjoveste, du kan lave. Der er mange muligheder, også online, for at booke din guidede tur.

Shopping i Bangkok


Bangkok har næsten uanede shoppingmuligheder, hvad enten du er til shoppingcentre, markeder eller noget helt tredje. Vi giver dig her vores bedste bud på shoppingsteder i Bangkok og husk at forhandle som en gal.

Uanset om du er i ét af de enorme shoppingcentre eller på et marked, så skal der forhandles om prisen. En tommelfingerregel er, at du skal starte med at byde 25 % af dét, der står på prisskiltet og forvent at betale 40-50 procent af prisen.

Spisesteder


Det er virkelig billigt at leve i Thailand, og priserne på mad er helt i bund. Du burde snildt kunne finde morgenmad med drikkevarer for omkring 10 kr. Gaderne summer af liv med alverdens gadekøkkener.

listen over de bedste restauranter i Asien. Der bliver i dén grad leget med både smag og tekstur. Du får løbende hen over aftenen serveret 25 små retter, der hver især er en lækkerhed i sig selv. Menukortet viser kun 25 emojis, som hver repræsenterer en ret. Prisen er 6500 baht (ca. 1273 kr.) pr. person.

Rejsetilbud

Marienlyst Strandhotel
Late Night Spa på Marienlyst Strandhotel
Se rejsetilbud
Rejsetilbud Island
Rejsetilbud til Island
Se rejsetilbud
Langtidsrejse til Algarvekysten
Langtidsrejse til Algarvekysten
Se rejsetilbud

Seneste artikler

Israel
Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel

Mest læste

Verdens største lande
Verdens største vulkaner
troldejagt i Danmark
alene

Forsiden netop nu

Israel
Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel
Jul i Europa
Europas bedste pizza 2022
palma-3226352_640
Verdens bedste shopping-byer

Mest læste

Danmark

Juleophold
julemarked i tivoli
Holmely glamping
Halloweenoplevelser

Skiferie

Tourismus-GmbH_Josef
schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Verdens bedste barer 2022
Essensen af Vietnam
Niedersachsen
Hjemsøgte hoteller
Marokko
Polarnatten i Grønland
imgonline-com-ua-CompressToSize-um3aqIfRd3

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)