Kina

No posts found
Kina har en befolkning på knap 1,4 milliarder mennesker hvilket svarer til cirka 1/5 af jordens befolkning. Det betyder også, at dette lang er det mest folkerige land i verden. Landet strække sig over enorme områder – helt fra havet og til verdens højeste bjerg. I landets østlige dele er der frugtbare sletter mens der er regnskov i syd. Om vinteren dominerer polarvinde, mens der er varme og tropiske vinde om sommeren.

Det kinesiske køkken

Kina er i høj grad kendt for sin varierende madkultur hvor man både finder pekingand og dumplings på menuen. Generelt byder det kinesiske køkken på et væld af spændende og smagfulde retter som består af helt friske råvarer som ofte er tilberedt i lækre marinader. Af retter du bør smage når du besøger Kina kan vi anbefale pekingand, sweet and sour pork, mapo tofu, grillspyd, dumplings, hot pot, Kung Pao-kylling, diverse nudelretter, stegte æg og tomater samt Bubble tea.  Apropos bubble tea – du skal nok forberede dig på at drikke te i mange variationer i løbet af din rejse til Kina. 

Oplevelser i Kina

Listen er helt enorm lang når man taler om de ting som man kan opleve i Kina. Blot hovedstaden, Beijing, er en kæmpe oplevelse at besøge. Her kan du blandt andet opleve 6 UNESO-steder og den Forbudte By. Derudover skal du selvfølgelig besøge Den Kinesiske Mur ved Mutianyu, Sommerpaladset, Den Himmelske Freds Plads og Himlens Tempel. Der er mange steder i Kina som er værd at opleve på dagsture da mange turistattraktioner kræver flere timer at besøge. Af populære byer, udover Beijing, kan der nævnes Hongkong, Guangzhou og Shanghaiansk. I Hongkong kan du blandt andet opleve Disneyland, Den Store Budda eller Hongkong Skyline. I Guangzhou kan du besøge Chimelong Safari Park, Canton Tower eller Chimelong Paradise. Vælger du at besøge Shanghaiansk anbefales det at tage ud og udforske de sjkulte døre i byen eller tage en bådtur ned langs byens å.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)