Japan

No posts found
Japan er – tør vi godt at sige – Østens perle, og der er så mange fantastiske oplevelser. Asien er verdens største kontinent og indeholder mange forskellige kulturer – Ét af de mest spændende lande er Japan. Med en rejse Japan vil man kunne opleve noget helt unikt, som resten af verden ikke vil kunne hamle op med. Der er oplevelser, som kun en rejse til Japan kan give, og nogle af de allerbedste seværdigheder og kulturelle oplevelser vil blive nævnt i denne artikel. Er en rejse til Japan den næste destination så læs videre og find inspiration til planlægningen.   Japan  

Mount Fuji – én af de bedste oplevelser i Japan

Japan har ét af de smukkeste bjerglandskaber, som vores planet kan fremstille, og Mount Fuji er helt unik i sine omgivelser. Bjerget, der er 3776 meter højt – og derfor Japans største bjerg – er en god destination for mange, der elsker lange vandreture i smukt landskab. Mount Fuji er derudover en aktiv vulkan. Der er mange måder at opleve det ikoniske bjerg på, blandt andet ved at trekke op af det. Hvis man ønsker at opleve bjerget på tæt hold uden at skulle vandre, kan man tage en bus et godt stykke op af bjerget. Skal man rejse i Japan er Mount Fuji det eneste, som man bare ikke må misse.  

En tur i onsen

Én af Japans store hovedattraktioner er deres varmekilder. Japan er fuld af varmekilder, hvilket skyldes deres mange aktive vulkaner. Dette har medført, at der er opstået en række unikke spaoplevelser i landet. Varmen fra vulkanerne får de varme kilder til at blusse op. I en onsen kan man få én af de mest naturlige spaoplevelser i verden. Onsen forekommer i mange tilfælde, men må officielt kun kaldes en onsen, hvis den udspringer fra én af Japans mange varme kilder. Derfor er onsen et unikt koncept, som kun kan opleves med en rejse til Japan.   Japan  

Sumo og baseball

Sumobrydning og baseball er to sportsgrene, som man i Japan går meget op i. Specielt sumobrydning er langt fra andre sportsgrene, vi danskere er vant til. Men I Japan gør man meget ud af sumobrydning. Hvis du ikke kender til konceptet, så handler det om, at to store mænd i undertøj forsøger at smide hinanden ud af en cirkel. Baseball er en sport, vi danskere kan relatere til. Japan går meget op i baseball, som ét af få andre lande end USA.  

Tsukiji Markedet

Ét af verdens største fiskemarkeder kan opleves i Japan, og man vil som dansker kunne få øje på fisk, som man aldrig før har set. Fiskemarkedets størrelse og stemning er noget, som skal opleves og kan ikke forklares. Man vil som turist blive overvældet.   Japan  

Kunstøen Naoshima

Japan er verdenskendt for dens kunst, og Naoshima er et sted som alle kunstelskere vil sætte pris på. På en ø uden for byen Uno har man siden 1991 huset kunst fra nogle af Japans bedste kunstnere. Kunstøen Naoshima er et vidunder inden for kunst, og sætter man pris på kunst, skal man på sin Japanrejse besøge øen. Det er vigtigt at bemærke, at de fleste af kunstøens udstillinger er lukkede om mandagen. Derfor skal man planlægge efter dette for ikke at gå forgæves.  

Kyoto – tidligere hovedstad i Japan

Den tidligere hovedstad, Kyoto, er en kulturel højborg, og er et sted man bliver nødt til at tage hen, hvis man ønsker at opleve hvordan, Japan portrætteres i ældre film. Kyoto var Japans hovedstad frem til 1868, hvorefter den nuværende hovedstad Tokyo tog over. Byen besidder stadigvæk mange templer og har bevaret meget af den originale shinto-stil. Hele 17 templer i byen er på UNESCOS kulturarvsliste og vil blive forsøgt bevaret til evig tid.  

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)