REJSEBUREAU

Vitus Rejser

Vitus Rejser har mere end 45 års erfaring med at arrangere grupperejser. Vitus Rejsers første busser trillede ud på Europas veje i 1973, dengang under navnet 65-Ferie. I 1987 lettede de første flyrejsende, og i 1992 kom flodkrydstogterne til.

Hos Vitus Rejser finder du i dag alt fra busrejser, flyrejser, krydstogter, vandreferier og langtidsrejser i Europa samt store rundrejser til både kendte og mere ukendte rejsemål i det meste af verden. Rejserne spænder vidt geografisk, men fælles for dem alle er fokus på den lokale gastronomi, det kulturelle, det historiske og ikke mindst det sociale indhold. Og så er alle rejserne med dansk­talende rejseledere. Vitus Rejser lægger stor vægt på fælles­skabet på sine rejser

Rejsetilbud fra Vitus Rejser

Krydstogt på Nilen
Flodkrydstogt på Moldau og Elben
Blomsterkrydstogt til Holland
Mount Blanc
Langtidsrejse til Tenerife
Rejse til Calpa
Sandstrand på Algarvekysten
Julemarked i Berlin
Rejse til Svalbard
Donau
Rejsetilbud til Bornholm
faeroeerne-torshavn-kirkjuboeur-960
960_Spanien_Andalusien_Guadix
Himmerland
tyskland-cochem-960_1
Rejse til Peloponnes

Mere om Vitus Rejser

Vitus Rejser er en 100% danskejet erhvervsdrivende fond, der er sat i verden for at hjælpe dem, der har det svært, og hvor ældre med et fysisk eller psykisk handicap kan søge fondstilskud til særlige rejser, der passer til deres behov. Derudover støtter Vitus Rejser bl.a. Kræftens Bekæmpelse og SOS Børnebyerne. Hos Vitus Rejser er der ingen aktionærer eller kapitalfonde, der puster dem i nakken, men derimod en bestyrelse og ansatte med hjertet på rette sted.

Fonden Vitus Rejser, under hovednavnet Fonden 65-Ferie, drives i det daglige af adm. direktør Heidi Maak og økonomidirektør Ingefred Egehave i samarbejde med Vitus Rejsers bestyrelse. Bestyrelsen administrerer desuden Albert Olsens Rejsefond. Fondsvirksomheden Vitus Rejser uddeler et eventuelt overskud til bl.a. Albert Olsens Rejsefond.

 

Vitus Busrejser

 

Busrejser med Vitus Rejser

På en busrejse med Vitus Rejser er oplevelser og socialt samvær i centrum. En busrejse er nemlig meget mere end transport fra A til B. Du sætter dig godt tilrette i sædet, hilser på sidemanden, og inden længe er snakken allerede godt igang omkring jeres mange fælles forventninger til den kommende ferie.

Der bliver hygget, spillet spil, og snakken går livligt ombord på bussen. Ind imellem fortæller rejselederen om stort og småt. Det kan være spændende ting, der passeres undervejs, en sjov anekdote eller spændende fortællinger om det rejsemål, som I har sat kursen mod. Den forbipasserende natur ændrer sig i takt med, at du nærmer dig rejsemålet. Selvom du først er ved at være fremme nu, er din ferie for længst gået i gang. Det gjorde den nemlig allerede, da hjulene på bussen begyndte at rulle.

En busrejse med Vitus Rejser er kendetegnet ved:

  • 4- og 5-stjernede busser af høj kvalitet og med god komfort
  • Gratis opsamling
  • Gratis pladsreservation
  • Altid dansktalende rejseledere
  • Rejsemål i det meste af Europa

 

Vitus Rejser

 

Krydstogter

Et krydstogtskib er et flydende hotel, der fører dig til spændende destinationer verden rundt. Og der venter dig store oplevelser med denne rejseform. På et krydstogt oplever du mange forskellige, interessante rejsemål og seværdigheder, som du udforsker i fællesskab med vores dansktalende rejseleder. Ombord på skibet nyder du god mad, slapper af og har hyggelige stunder. Samtidigt med at du bliver underholdt af skibets professionelle personale. Du skal blot suge alle indtryk til dig og se verden fra en ny vinkel.

Der findes selvfølgelig krydstogter til enhver pris og smag, og der er med garanti et krydstogt, som matcher dine behov og forventninger. Fælles for alle krydstogtsrejserne er, at det er en behagelig og hyggelig rejseform, som inkluderer et væld af udflugter og måltider.

 

Vitus Rejser

 

Flyrejser

Når du flyver til dit rejsemål er du hurtigt fremme, uanset hvor du rejser hen. Så kan du bruge tiden på noget, der er langt sjovere – nemlig at nyde din ferie.

En flyrejse med Vitus Rejser giver dig en komfortabel og tryg ferie. Alle flyrejserne inkluderer nemlig et flot udflugtsprogram og dansktalende rejseleder. Du får masser af oplevelser for pengene. De har et stort udvalg af flyrejser til attraktive priser, og du kan rejse jorden rundt med fly til populære rejsemål.

Når du tager på en flyrejse med Vitus Rejser er der sørget for alt det praktiske, og med et åbent sind så kommer de gode stunder og det berigende sociale samvær næsten af sig selv.

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)