REJSEBUREAU

USA Rejser

USA Rejser har siden 1979 sendt rejseglade danskere “over there” og er ejet af Danmarks ældste rejsebureau, Norsk Rejsebureau, der blev stiftet i 1909. Deres erfarne rejsekonsulenter har besøgt alle 50 stater til sammen, og har derfor en meget bred ekspertviden, når det kommer til at skræddersy din drømmerejse til USA, Canada og Caribien!

Rejsetilbud fra USA Rejser

Billede fra Stand på Bahamas
St. Martin
Curacao
Lifeguard hut in South Beach, Miami
Hawaii

Mere om USA Rejser

Nogle af de mest populære destinationer er Florida, Californien, Hawaii, De Vestindiske øer samt storbyerne på østkysten. Når du bestiller din rejse hos USA Rejser, har du flere muligheder. Det kan f.eks. være, at du har en ide, og de kan så hjælpe dig frem til en rejse baseret på dine forestillinger og behov. Eller at du bestiller noget specifikt, og at de så tager sig af det praktiske. Rejsebureauet kan tilbyde en bred pallette af både billige flybilletter, autocampere og entrébilletter til populære attraktioner.

Oplev alt det bedste ved USA på en rundrejse

Tag på en oplevelsesrig rundrejse i USA og oplev det fantastiske land på egen hånd! USA Rejser arrangerer kør-selv-ferier i sydstaterne lige så vel som i nordstaterne. Her kan du komme så langt nordpå som Alaska. Hvis du vælger en rundrejse i USA, har du mulighed for at se nogle af de mest fantastiske naturscenarier i verden, men der er også mulighed for at opleve sprudlende storbyer.

Tager du eksempelvis på rundrejse på Østkysten, vil du komme til at besøge blandt andet Boston, Niagara Falls, Amish Country, Washington D.C. og selvfølgelig New York. På denne rundrejse i USA vil du kunne Amish folket, Times Square, Det Hvide Hus og Niagara Falls.

 

USA Rejser

 

Tag på en planlagt rejse såsom ”Route 66”

USA Rejser har allerede en række planlagte rejser, du kan vælge mellem, som spænder bredt. Vælg for eksempel ”Route 66”, hvor du over 18 dage kommer til at opleve idylliske og klassiske Amerika. Her kører du i bil eller autocamper langs den ikoniske og historiske Route 66. Rundrejse på Route 66 er den ultimative Amerikanske roadtrip oplevelse.

Hvad enten man er europæer eller amerikaner har denne ikoniske rute indfanget den amerikanske ånds fantasi, essens og ånd. Route 66 har været inspirationen for kunst, litteratur, film såvel som musikere. På turen vil du blandt andre komme forbi highlights som Disneyland, Grand Canyon og The Strip i Las Vegas.

 

 

Lej et privat hus eller lejlighed i Floria gennem USA Rejser

Der er mange fordele ved at leje et privat hus eller lejlighed i Floria eller langs Vestkysten. USA Rejser kan hjælpe med at finde en feriebolig, uanset om i er 2 eller 20 mennesker, der skal afsted sammen. Langt de fleste ferieboliger har adskillige soveværelser, som er centreret om opholdsrum i form af et køkkenalrum eller en stue. Disse kan fungere som et hyggeligt centrum for hele familien eller vennerne. Mængden af plads, som man oftest ønsker, når man er mange mennesker afsted, kan simpelthen ikke fås på samme måde på hoteller. Her er pladsen på værelserne ofte er begrænset, og alle opholdsrum deles med hotellets andre gæster.

 

floria
Miami Beach, Florida, USA on Ocean Drive.

 

Det er også en fordel, hvis man er flere, som rejser sammen, at man har en fast base for sin rejse. Alle ferieboligerne ligger med en afstand på cirka 20-35 til Walt Disney World og Universal Studios. På denne måde er der stadig rig mulighed for at komme rundt og se alt, Florida har at byde på.
Derudover kan ferieboligerne være gode for økonomien. De har køkkener, hvor du kan lave din egen mad og kaffe en gang imellem! USA Rejser kan tilbyde ferieboliger, hvor du vælger mellem standard, premium og deluxe alt efter behov.

Der er altså mange muligheder hos USA Rejser, men garanteret er det, at du får det bedste ud af din rejse til USA!

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)