REJSEBUREAU

Store Verden

Gå til Store Verden's hjemmeside

Rejsetilbud fra Store Verden

Mere om Store Verden

Store Verden tilbyder luksuriøse safarirejser til Sydafrika, der har alle forudsætninger for at blive en uforglemmelig drømmerejse for livet.

Rejseselskabet Store Verden ejer selv reservatet Matswani, som de rejser til. Dermed har de fuld kontrol med kvaliteten af indkvarteringen og opholdet. Dette er en fordel for dig som kunde. Sammen med deres lokale samarbejdspartnere tilbydes både 5-stjernet indkvartering, mad og oplevelser. Matswani er i dag ét af Sydafrikas mest luksuriøse lodgeområder.

 

Store verden har mere end 15 års erfaring med safarirejser til Sydafrika, og igennem tiden har de fået sammensat den helt perfekte safarirejse til en helt utrolig skarp pris.

 

Stor tryghed på din rejse med Store Verden

Der er stor tryghed for dig som rejsende under hele turen. Ud over deres lokale højtuddannede eksperter er der tilknyttet danske rejseledere, som sikrer, at alle gæster får den bedst mulige oplevelse og samtidigt har en dansktalende kontaktperson.

Du kan altid komme i kontakt med selskabet både før, under og efter rejsen. Der er dansktalende personale på Matswani og 24 timers adgang til deres kontor i Danmark, og du kan derfor altid få omgående hjælp til at løse eventuelle problemer.

Store Verden er naturligvis også medlem af rejsegarantifonden, hvilket betyder, at du er økonomisk dækket af rejsegarantifondens bestemmelser om pakkerejser.

 

Store Verden

 

Fotosafari og storslåede kulturelle oplevelser

På en safarirejse med Store Verden kommer du på én de mest pragtfulde fotosafariture, som Sydafrika kan tilbyde. Matswani råder nemlig over ét af de mest dyrerige reservater i Sydafrika. Store Verdens safariture er alle i egne private reservater, hvor der kun er adgang for områdets gæster. Dermed er du sikret den ultimative sydafrikanske safarioplevelse.

 

Og for at gøre det hele endnu mere unikt, så er en rejse med Store Verden også meget mere end safari. Med et omfattende program, der inkluderer bl.a. Voortrekker monument og apartheidmuseum, får du et unikt og spændende indblik i landet Sydafrika.

 

 

Safarirejser med Store Verden – for hele familien og alle generationer

Luksussafarirejserne er tilrettelagt, så alle kan være med. Lige fra ældre og gangbesværede til børnefamilien. Du kan sagtens tage din børn med. Selv børn på 3 år og opefter vil på denne form for safarirejse få en perfekt tilpasset og børnevenlig ferie. Børn under 12 år rejser for en fast lav pris på kun 8.990 kr. ved indkvartering sammen med 2 voksne.

Se dette rejsetilbud på en safarirejse

 

Store Verden

 

Her skal du bo – Matswani

Matswani er ét af Sydafrikas mest luksuriøse lodge områder. Matswani Safari Lodge ligger som en lille oase midt i de smukke, malariafri og naturfredede Waterbergbjerge blandt vilde dyr fra alle områder af det sydlige Afrika. Området er hele 3000 HA og ligger 240 km. nord for Pretoria. Område er ét af de 93 steder i verden, der er udnævnt til et unikt naturområde, hvilket bevirker, at området er totalt miljøbeskyttet.

I vildtreservatet Matswani er filosofien, at naturen og dyrelivet skal passe sig selv med så lidt indblanding fra menneskers side som muligt. Dyrene har mulighed for at leve i deres naturlige habitat.

Matswani råder i dag over 14 luksusbungalows og et fantastisk museum. Lodgeområdet er rendyrket luksus, og det er stedet, hvor man spiser og hygger sig sammen. Måltiderne vil enten blive serveret under tag eller den åbne himmel med mulighed for at betragte dyrene omkring.

Der er alt, hvad hjertet begærer til en afslappende og indholdsrig ferie. Der er bl.a. pool, spa, bålplads m.m. Der mulighed for en forfriskende dukkert i poolen, afslapning i spa’en eller at nyde solen på terassen. Det er dig dér bestemmer, hvordan du vil nyde tiden og lade op, inden det igen står på uforglemmelige udflugtsoplevelser.

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)