REJSEBUREAU

Riis rejser

Gå til Riis rejser's hjemmeside

Rejsetilbud fra Riis rejser

Mere om Riis rejser

Riis Rejser har eksisteret siden 1898. I dag er den familieejede virksomhed i fjerde generation et rejseselskab, der tilbyder selskabsrejser med bus, fly og flodskib.

Siden 2007 har de været landsdækkende med deres rejser i forhold til især påstigningsruter på busrejser og fokus på flyrejser med afrejse fra flere af landets lufthavne. I dag har de kontor i Lyngby ved København og i Lemvig i Vestjylland. Fra disse steder planlægger og administrerer de rejserne.

Hos Riis Rejser bestræber man sig på at arrangere rejser af høj kvalitet til prisen. Derfor er vigtigt, at du som rejsende med Riis Rejser oplever, at kvaliteten svarer til det, der er beskrevet i salgsmaterialet – og gerne en tand bedre!

 

Riis Rejser

 

Flodkrydstogter med Riis Rejser

Flodkrydstogter har i høj grad vundet de rejsendes hjerter, og når du først har været afsted, vil du forstå hvorfor. Flotte skibe med hyggelige opholdsrum og dejlige restauranter, hvor der serveres lækker mad. Gode kahytter med alle faciliteter sikrer, at du føler dig vel tilpas om bord.

Sikkert og roligt glider skibet gennem skønne landskaber og stopper op undervejs for at se nærmere på omegnens seværdigheder. Under krydstogtet serviceres du både af skibets personale og Riis Rejsers danske rejseleder.

Vælg om du vil rejse med bus eller fly til skibet. Der er mange krydstogter at vælge imellem hos Riis Rejser. Uanset hvor du rejser hen, så er der garanti for, at du får nogle helt unikke oplevelser med hjem i bagagen.

 

Busrejser med Riis Rejser

Busrejserne med Riis Rejser er og bliver populære! Dette skyldes blandt andet den korte afstand til nærmeste på- og afstigningssted og dét faktum, at man ikke skal tænke på andet end at holde ferie, nyde det og lade oplevelserne komme til én.

Man kan slappe af i komfortable omgivelser, mens man drikker en kop kaffe eller en øl i ro og mag. Dette uden at skulle spekulere på at finde vej eller undersøge, hvad man skal se og opleve på ferien. En dygtig chauffør og en engageret rejseleder ved, hvor og hvad der skal besøges.

En rigtig ferie med bus begynder allerede, når du træder ind i bussen. Riis Rejser har på langt størstedelen af busrejserne Danmarks allerbedste påstigningsnet med mere end 48 forskellige påstigningsmuligheder.

 

Opsamlingssteder med Riis Rejser

Riis Rejser har Danmarks største og bedste påstigningsnet for busrejser.
For langt de fleste af deres busrejser gælder det, at der tilbydes påstigning i Jylland, på Fyn og Sjælland.

På alle deres busrejser tilbyder de et let og enkelt påstigningsnet, som sikrer dig som kunde en hurtig og effektiv påstigning, uanset hvor i landet du befinder dig, og hvor du skal hen.

 

Danske rejseledere

Riis Rejser uddanner selv sine rejseledere på eget rejselederkursus og med efterfølgende aspirantrejse. På den måde er deres rejseledere i stand til at servicere gæsterne på bedste vis. Både hvad angår information og omsorg.

Mange af rejselederne har en speciel forkærlighed for et bestemt rejsemål. Men fælles for alle er, at de kan lide at lede rejsen, bidrage med god information samt yde den vigtige omsorg for alle rejsende.

Rejselederen understøtter det gode fællesskab, leder rejsen ift rejseplanen og hjælper med praktiske eller turistmæssige spørgsmål.

 

Riis Rejser

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)