REJSEBUREAU

Norsk rejsebureau

Norsk Rejsebureau er et dansk rejsebureau, der har formidlet rejser til Norge siden 1909. Når du bestiller din rejse hos Norsk Rejsebureau har du flere muligheder. Det kan fx være, at du har en ide, og de kan så hjælpe dig frem til en rejse baseret på dine forestillinger og behov. Eller du bestiller noget specifikt, og de tager sig så af det praktiske. Med den lange erfaring ift rejser til Norge har rejsebureauet de rette forbindelser og ekspertisen til begge dele og ønskerne imellem. Norsk Rejsebureau er din back up, fra du bestiller, til du kommer hjem

Rejsetilbud fra Norsk Rejsebureau

Krydstogt i Norge
Skilejlighed i Geilo
Skirejse til Geilo
Skirejse til Trysil
hafjelltunet
Svalbard
Nordlys i Tromsø

Mere om Norsk Rejsebureau

Norsk Rejsebureaus historie startede faktisk med en sød kærlighedshistorie. En norsk kaptajn på Hurtigruten, postbåden i de norske fjorde, mødte i 1908 en smuk dansk pige. Han gik i land i Danmark. Efter kort tid længtes han dog så meget efter saltvand, blå luft og bjergtagende fjorde, at han besluttede, at alle danskere skulle have mulighed for at opleve Norge.
I 1909 var rejsebureauet i København derfor en realitet, og de første rejser med Hurtigruten blev formidlet til danskerne. I dag tilbydes også skiferie og sommerferie i Trysil, Skeikampen og Hemsedal, Nordlystur og Fjordture i egen bil.

 

Norsk Rejsebureau

 

Skiferier med Norsk Rejsebureau

Norge har en stærk tradition for skiløb og de mest udprægede skidestinationer i verden. Norsk Rejsebureau fører 19 af de mest fantastiske destinationer i Norge. De mest populære skidestinatoner er Hafjell, Trysil, Geilo, Hemsedal og Skeikampen.

Oplevelsesrejser med Norsk Rejsebureau

Vinter i Norge er mere end bare skiferie. Der er en stærk tradition for skiløb, og nogle af de bedste skidestinationer i verden ligger i Norge. Norge har også generelt nogle af de mest storslående naturoplevelser i verden – og ikke mindst det fantastiske nordlys.

Norsk Rejsebureau tilbyder skønne oplevelsesrejser og udflugter om vinteren i Norge. De har fx en nordlys-safari til Tromsø, som ligger 360 km nord for Polarcirklen. Her kan du få unikke og uforglemmelige arktiske oplevelser og jagte nordlyset helt tæt på.

Du kan også opleve en tur gennem vinterlandskabet på slæde med huskyhunde på Husky Safari. Du er her omgivet af natur, havudsigt, åbne sletter og store fjelde,

Samtidig kan du prøve at komme ud og køre på snescootere i vildmarksområder i det arktiske landskab i det nordlige Norge. Eller du kan tage ud og opleve spækhuggere og pukkelhvaler – eller de samiske rensdyr. Mulighederne er mange hos Norsk Rejsebureau. Der er varierede, rige og eksotiske arktiske oplevelser.

 

Norsk Rejsebureau

 

Sommerferie i Norge

Norge er rig på højfjeldsområder og nationalparker og har en rigtig smuk natur, der er kåret til én af verdens smukkeste steder.

På en rejse til Norge skal du ikke gå glip af de store skove, traditionelle træhuse, de overvældende bjerge, de storslåede vandfald, det varierede dyreliv, samt fjelde og dale. Der er noget for enhver smag i Norge – hvad enten du kan lide natur ved havet eller natur i bjergene og de smukke floder.

Se Stalheimskleiva og sejl ind i Nærøyfjorden. Og oplev Sognefjorden, Geirangerfjorden, og Hardanger. Tag på fjordtur og se Nordsøvejen – skærgårde, kystbyer, klippeformationer. Der i sommerferieoplevelser for livet i Norge.

Norsk Rejsebureau

 

Oplev den norske vestkyst med Hurtigruten

Hurtigruten er det oplagte krydstogt til dig, der vil opleve det bedste af den norske kyst. Dette får du muligheden for med Hurtigruten, hvor du på flere måder kan planlægge og tilrettelægge din rejse, som det passer dig.

Du er i gode hænder, da Hurtigrutens skibe er et traditionelt selskab, der har serviceret kystlivet i Norge siden 1893 med både fragtning af passagerer og varer. Ruten går fra syd til nord med start i Bergen (syd) og til nord i Kirkenes.

Der venter talrige muligheder for udflugter på rejsen. Der er over 60 udflugter i 34 forskellige havnedestinationer på Hurtigruten. Dermed er der altså noget for enhver smag og interesse blandt de mange muligheder indenfor natur og kulturoplevelser på denne lange strækning.

Norsk Rejsebureau specialiserer sig i Hurtigruten og hjælper dig med at sammensætte din rejse. De sejler hele året rundt.

Bestil Hurtigruten hos Norsk Rejsebureau her.

 

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)