REJSEBUREAU

JS Rejser

JS Rejser var blandt de allerførste i Europa, der arrangerede rejser til Rumænien efter revolutionen. Deres kunder er oplevelsesfolket, der ønsker personlig betjening af chefen selv. De har noget helt specielt at byde på, netop fordi de har en enorm indsigt og berøringsflade i Rumænien. Denne ekspertise har de oparbejdet gennem de seneste 25 år, dels via deres humanitære arbejde og kulturelle udveksling, dels via de mange turister, de gennem årene har vist rundt i Rumænien.

Mange af deres rumænske kontakter er skabt i forbindelse med Jørn Sørensens samarbejde med Det Danske Udenrigsministerium, som de har udarbejdet kurser for – til rumænere.

Rejsetilbud fra JS Rejser

Mere om JS Rejser

Har du en spændende rejse til Rumænien i tankerne? Og vil du gerne have et helt unikt indblik i landets kultur, samt få fuldstændig uforglemmelige oplevelser? Så skal du uden tvivl overveje at vælge JS Rejser til at stå for din tur!

JS Rejser arrangerer nemlig rejser til Rumænien og omkringliggende lande, hvor der især er fokus på at skaffe de rejsende i nærkontakt med lokalbefolkningen, hvilket altså giver en helt særlig rejse, da man oplever landet på en helt anden måde.

JS Rejser
Foto: JS Rejser

 

Bag om JS Rejser

Rejseselskabet blev grundlagt af Jørn Sørensen i starten af 1990’erne, men blev i 2010 overdraget til rumæneren Carmen Vele. Hun har været guide hos firmaet siden 1997. Carmen gør en dyd ud af at vise sit land frem. Hun er også at finde som turleder på alle rejser, da hun kender kulturen ind og ud. Desuden kender hun rigtig mange mennesker i alle egne af Rumænien, samt er flydende i både rumænsk og dansk.

JS Rejser var blandt de første i Europa, der arrangerede rejser til Rumænien efter revolutionen. De har noget helt særligt at byde på, da deres kendskab til Rumænien er rigtig stort.

 

Unikke oplevelser fra start til slut

Rejserne begynder i Billund Lufthavn, hvorfra de rejsende flyves til Cluj Napoca, som ligger placeret i det nordvestlige Rumænien. Herfra går rejsen til enten Bukarest – i den sydlige del af landet – eller til Lasi i den østlige del. Det afhænger af, hvilken rejse der vælges. Det er ligeledes muligt at arrangere afgange fra Malmö, såfremt flytiderne passer med den valgte rejse.

Resten af rejsen foregår i bus, da JS Rejser mener, at det er den mest optimale rejseform, når man ønsker oplevelse fra start til slut. Fra bussen er det muligt at se og opleve de smukke landskaber undervejs på rejsen, hvilket i høj grad er i fokus hos JS Rejser, som ønsker at vise landene frem som de er.

JS Rejser tilbyder altid 3- eller 4-stjernede hoteller med gode forhold. Derudover er det muligt at bestille dagsture, hvilket gøres på selve rejsen. Fokus på turene er at prøve den traditionelle, rumænske mad, samt den rumænske blommebrændevin tuica – hvilket siges at være en stærk oplevelse i sig selv. Der er også ture i bjergene, hvor landsbyerne ligger placeret. Her kan man møde den rumænske befolkning og opleve deres enorme gæstfrihed.

 

Et enestående indblik i kulturen

Generelt støtter JS Rejser i høj grad det private initiativ, hvilket blandt andet kommer til udtryk i form af, at man – på deres rejser – bor på hoteller, der er under privatisering. Derudover spises der i vid udstrækning også privat, og der besøges også blandt andet familier, skoler og børnehjem på rejserne.

Som JS Rejser selv skriver, så skal man altså ikke blive overrasket, hvis man som rejsende bliver inviteret indenfor til en lokal familie. De er nemlig et særdeles gæstfrit folk, som også er meget nysgerrige efter at møde nye mennesker.

Generelt har JS Rejser et enormt indblik – og en stor berøringsflade – i Rumænien. Det er altså noget de har oparbejdet gennem de sidste 25 år. Dette både i form af deres humanitære arbejde, men også via de mange turister, der gennem årene er blevet vist rundt i landet.

Hele JS Rejser kører efter mottoet “HJÆLP-TIL-SELV-HJÆLP”. Det er essentielt for rejseselskabet, at blandt andet nogle hoteller, private restauranter og private almindelige rumænere får mulighed for at tjene lidt penge. Det mener de, er den bedste hjælp, de kan give rumænerne. Som de selv siger, så får de – og deres rejsende – en masse gode oplevelser og et unikt indblik i kulturen ud af netop dette.

JS Rejser
Foto: JS Rejser

 

Årets Rejsebureau 2019

Folk har været så glade for at rejse med JS Rejser, at de i marts 2019 vandt prisen for Årets Rejsebureau hos Foreningen Danske Rejsejournalister. I forbindelse med prisuddelingen blev det blandt andet nævnt, at JS Rejser gør en fuldstændig ekstraordinær indsats for danskernes ferie i udlandet. Derudover har de både hjerte og sjæl med i arrangementerne. Desuden var fokus også på, at rejseselskabet gør meget for at skaffe deres rejsende i nærkontakt med lokalbefolkningen – især i Rumænien.

Du kan altså være helt sikker på, at trygheden er i orden, hvis du vælger at tage afsted med JS Rejser. Det kommer også til udtryk i form af, at de for nylig blev udnævnt som Honorific Konsul til Den Danske Ambassade. Det betyder, at selskabet er blevet udpeget og godkendt af den danske stat til, i et bestemt geografisk område, at repræsentere det pågældende lands interesser.

JS Rejser
Foto: JS Rejser

 

Unikke og fortryllende rejser i 2023

På JS Rejser’s hjemmeside har du mulighed for at orientere dig i deres rejseplan for 2023. Her lover de, at deres rejsende vil opleve lande med store kulturelle værdier, samt lande, som økonomisk, mentalt og menneskeligt blev kørt ned under det tidligere styre, men som – trods fortiden – modtager folk med en fuldstændig uhørt gæstfrihed.

I 2023 kan du blandt andet besøge Transsylvanien, Maramures, Karpaterne eller måske Donau Deltaet? Mulighederne er mange, men uanset hvilken rejse du vælger, kan du være sikker på, at du får en uforglemmelig tur!

Det er også muligt at rejse som gruppe, da JS Rejser også arrangerer grupperejser.

Læs meget mere og book din rejse her.

Rigtig god tur!

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)