REJSEBUREAU

ISLANDSREJSER

Gå til ISLANDSREJSER's hjemmeside

Rejsetilbud fra ISLANDSREJSER

Mere om ISLANDSREJSER

ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau, med kontor i Aarhus – drevet med stor kærlighed, passion, erfaring og mange års kendskab til Island.

Det var fluefiskeriet i Island der i første omgang dragede Lars Viberg, ejer af ISLANDSREJSER. Men ret hurtig blev det til en bred fascination af landet, menneskerne og den åndeløst smukke natur, langt deroppe i Nordatlanten.

På den måde startede rejsebureauet Islandsrejser for 10 år siden. Det udviklede sig hurtigt til et familiefirma, hvor Mette Viberg kom med i den daglige drift af firmaet. Mette har islandske heste som hendes passion – og det kan ikke opleves bedre end i disse skønne hestes rette element, Island.

 

Islandsrejser

 

Islandsrejser tager sin egen medicin

De besøger selv Island så ofte, de kan. Gerne 2-3 gange om året eller mere. De har på deres mange rejser rundt i Island gennem årene fået et indgående kendskab til landet og ikke mindst naturen, som konstant drager dem mod nord.

De vil helst bruge deres egne fotos i deres markedsføring af Island. Det er mest troværdigt. Selvom de har været rundt i landet utallige gange, er der altid lige et billede mere, de mangler – en god undskyldning for endnu en tur. Og så skal der selvfølgelig fluefiskes og rides på de islandske heste med jævne mellemrum.

Gennem årene har de fået mange venskaber rundt i landet. Mange af dem er i dag også deres gode samarbejdspartnere. De har derfor skabt de bedst mulige aftaler med samarbejdspartnerne i Island. Så man er dækket ind hele vejen rundt, når det gælder oplevelser i det smukke land.

 

Islandsrejser

 

Færøerne med FÆRØERNEREJSER

Hvis man holder af Island, er det vanskeligt at komme udenom Færøerne. Derfor har ISLANDSREJSER ligeledes i mange år sendt kunder til de storslåede grønne øer. Ofte kombinerer kunderne de to destinationer med typisk 3-5 dage på Færøerne og en 7-10 dage i Island.

Grundet den store interesse for Færøerne lavede de for nogle år siden en separat hjemmeside, der hedder FÆRØERNEREJSER – en del af ISLANDSREJSER.

 

Islandsrejser

 

Foredrag med infomøder – og årsmagasin

Hos ISLANDSREJSER vil de rigtig gerne møde kunderne og få en snak om deres destinationer. I en del år har de holdt gratis foredrag hos dem selv i Aarhus, hvor de kommer rundt i Island med deres egne fotos/video og egne oplevelser.

Disse foredrag afholdes ca. hver 14. dag fra det tidlige efterår og helt frem til begyndelsen af sommeren. De holder også foredrag i København og i Odense og på de messer, hvor de deltager.

Som kunde er det muligt at komme på besøg på deres kontor, hvor man altid er velkommen til en kop kaffe (i Café Søpapegøjen). Her er der tid til at gå ned i alle detaljer, før man beslutter sig for den helt rigtige sammensætning af en rejse til Island eller Færøerne.

De laver også et årsmagasin, som deles ud på deres messer, til foredragene og til møder på kontoret. I magasinet er der hvert år nye artikler om spændende emner fra deres destinationer.

 

Nordlys

 

Fremtiden hos ISLANDSREJSER

2020 er et år, der fremadrettet vil være printet ind i hukommelsen hos alle. Også hos Islandsrejser. Da det hele lukkede ned i det tidlige forår, var det selvfølgelig noget af et benspænd for rejsebranchen. Der var dog 2 måneder af sommeren, hvor de kunne sende mange rejselystne danskere til Island og Færøerne.

Desværre kom nedlukningen til Island så igen i sensommeren. Men ISLANDSREJSER har et sundt fundament. Derfor er de klar, lige så snart det igen bliver muligt at sende rejseglade danskere til storslåede oplevelser ved deres yndlingssteder – nemlig Island og Færøerne.

 

Island

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)