REJSEBUREAU

Hideaways

Gå til Hideaways's hjemmeside

Rejsetilbud fra Hideaways

Mere om Hideaways


Hideaways er et online rejseselskab med kontor i København. Det er et rejsebureau, der udvælger sine overnatningssteder med omhu, og de har selv besøgt de fleste af dem for at være sikre på, at de kan stå inde for dem.

Hvert sted er vurderet ud fra fastlagte parametre med fokus på bl.a. faciliteter, standard, aktivitetsmuligheder og ”value for money”. Det er ofte hoteller og overnatningssteder med charme og autencitet, som du finder hos Hideaways. De er gerne familieejede og byder på hjemmelavet mad af lokalt producerede råvarer. Det er altså aldrig store koncepthoteller eller hotelkæder.

Der er også andre områder, hvor Hideaways adskiller sig fra de fleste rejseselskaber. Der er nemlig ikke er nogle fastsatte afrejse- og hjemrejsedatoer. Derfor har du unik mulighed for at sammensætte din ferie efter dine behov.

Derudover vælger man selv, hvor man vil flyve fra. Man kan flyve med Hideaways fra Billund, København, Aarhus, Aalborg eller Hamborg. Det er også muligt at benytte Hideaways, selvom man kun ønsker at booke hotel.

Hvis du mangler lidt inspiration til at finde frem til, hvor ferien skal gå hen, så kan du starte med at kigge på dén rejseblog, som også er at finde på Hideaways’ hjemmeside. Her er der masser af rejsetips og billeder.

Som en sikkerhed for dig er Hideaways medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og har desuden udvidet ansvarsforsikring gennem Gouda Rejseforsikring. Dette giver dig som kunde dén tryghed, du har behov for, når du skal bestille en rejse, som jo kan være en stor udgift.

Nogle af danskernes foretrukne destinationer, når de rejser med Hideaways, er:


Hideaways til Portugal


Portugal er en destination, hvor Hideaways har fundet et vælg af lækre håndplukkede hoteller. Dertil kommer, at Hideaways tilbyder rejser til alle Portugals regioner. Der er meget at vælge imellem, hvis man leder efter den helt rigtige rejse til Portugal.

Der er afrejse fra alle lufthavne i Danmark, og du vælger helt selv, hvor mange dage, du vil være afsted. Du kan tilmed vælge, om du vil booke både fly og hotel eller kun hotel.

Hideaways portugal


Rejser til Kroatien


Drømmer du om at rejse til Kroatien, er Hideaways et rigtigt godt valg som rejsearrangør. Til alle deres rejsemål, kan de hjælpe med at skræddersy din rejse, og det vil måske være en god idé at benytte sig af, hvis du ønsker at rejse til Kroatien. Det kan nemlig være lidt svært at vælge, hvor I landet, man vil rejse hen.

Du kan f.eks. flyve til Dubrovnik, hvor du bor i 3-4 dage og derefter leje en bil og tage videre til Split, Hvar eller én af de andre øer i området. Alt dette kan deres rejsekyndige medarbejdere hjælpe dig med at planlægge i detaljer.

Hideaways kroatien


Skønne Bali med Hideaways


Indonesien, herunder Bali, er ét af de steder, hvor Hideaways virkelig har fundet nogle skønne perler. Over 20 hoteller kan du vælge imellem. Og at vælge er bestemt ikke let! The Pavilions Bali er ét af de mest populære steder.

Hér bor man i idylliske små villaer (nogle endda med privat pool!) omgivet af eksotiske og tropiske haver. Der er kort til stranden, og stedet har også en lækker Spa-afdeling med wellness-behandlinger, yoga og massage.

Netop wellness er der et stort udbud af på Bali. Der er et væld af yoga-retreats. Så Bali er stedet for dig, der virkelig vil slappe af, forkæles og nyde livet.

Hideaways hotel bali


Hideaways rejser til hele Italien


Vi er mange danskere, der elsker Italien – og med rette! Lækker mad, skønt klima og masser af kulturskatte. Hideaways tilbyder rejser til hele Italien – fra nord til syd!

Om du vil til Gardasøen, Vendig, Toscana, Rom, Sardinien eller Sicilien, så kan du finde de gode steder hos Hideaways. Du kan flyve fra både Aalborg, Karup, Billund og København og booke både pakkerejser eller kun hotel – Igen: Lige som det passer dig.

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)