REJSEBUREAU

Greenland Travel

Gå til Greenland Travel's hjemmeside

Rejsetilbud fra Greenland Travel

Rejse til Grønland
Rejse til Grønland
Grønland rundrejse

Mere om Greenland Travel

Greenland Travel tilbyder oplevelses – og erhvervsrejser til Grønland samt unikke rejser til Island, Svalbard og Antarktis. Selskabet er specialister i Grønland og kender landet fra nord til syd. De taler sproget, kender kulturen og er engagerede i lokale forhold og støtter sociale projekter. De har mere end 30 års erfaring i salg af rejser til Grønland,

Bureauet har kontorer i Nuuk, Sisimiut, Ilulissat,  Qaqortoq  og  København,  men  også  medarbejdere i England og Tyskland, og via nettet kommer der kunder til fra hele verden.

 

Greenland Travel: For eventyreren og den forretningsrejsende 

Greenland Travel tilbyder et stort udvalg af unikke pakkerejser og tilbyder også skræddersyede rejser tilpasset kundes behov og ønsker. Derudover tilbyder de også at arrangere grupperejser, konferencer og læser- og foreningsrejser. 

Selskabets erhvervsafdelinger i Danmark og Grønland er specialister i at planlægge forretningsrejser til, i og fra Grønland.

De lokale kontorer i Grønland bevirker, at Greenland Travel er tilgængelig, uanset hvor du befinder dig på din rejse, og de er aldrig længere væk end et opkald eller en mail.

 

Greenland Travel 

Tryghed med Greenland Travel

Greenland Travel er medlem af IATA (International Air Transport Association). Som certificeret IATA agent skal bureauet efterleve finansielle krav med hensyn til soliditet, solvens og likviditet ud over strenge krav til uddannelse af personalet. Medlemskabet betyder, at selskabet har tilladelse til at udstede billetter til de fleste flyselskaber i verden. 

 

De er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureauforening (DRF), hvilket er et kvalitetsstempel for dig som forbruger. Som medlem DRF har Greenland Travel en obligatorisk udvidet ansvarforsikring, som sikrer, at du som forbruger får en erstatningssum udbetalt, hvis du har pådraget dig en skade, som arrangøren/bureauet er ansvarlig for.

Medlemskab af DRF betyder yderligere, at de er forpligtet til at opfylde kendelser fra Pakkerejse-Ankenævnet, hvis det skulle ske, at de ikke har kunnet nå til enighed med dig om en klage.

 

En del af en unik værdikæde: Air Greenland Group 

Greenland Travel er en del af Air Greenland koncernen. Det giver dig ekstra værdi som kunde, da de har adgang til koncernens specialiserede kompetencer og et stort netværk af professionelle samarbejdspartnere lokalt i Grønland. 

Air Greenland Group består, udover Air Greenland og Greenland Travel, af Hotel Arctic i Ilulissat og World of Greenland i Ilulissat. 

De kan håndtere alle aspekter af din rejse – fra transport til og fra lufthavne og booking af dit hotel til planlægning af unikke udflugter. 

Greenland Travel

Air Greenland 

Grønlands nationale luftfartsselskab ”Grønlandsfly” blev etableret i 1960. Selskabet skiftede i 2002 navn til Air Greenland og har gennem sin levetid gennemlevet en rivende udvikling. Fra vandfly til jetfly, fra helikopterservice til ruteflyvning med fastvingede fly. Flyflåden består i dag af 11 fastvingede fly og 21 helikoptere.

Air Greenland varetager internationle ruter til og fra København, Keflavik (Island) og et stort antal indenrigsruter i Grønland. Selskabets charterafdeling udfører opgaver i forbindelse med bl.a. ekspeditioner, råstofefterforskning, turismeflyvninger, eftersøgning og redning. 

 

Hotel Arctic 

4-stjernet hotel med 5-stjernede konferencefaciliteter i Ilulissat i Diskobugten, 300 km. nord for Polarcirklen. 90 værelser, heraf 22 i superior klassen, 21 i superior plus klassen samt 9 suiter.

Konferencesale, møderum, restaurant, brasserie og bar. Hotellet har i flere år dannet ramme om store internationale konferencer som EU-topmøder og møder for amerikanske senatorer og kongresmedlemmer samt internationale koncerner. 

 

World of Greenland 

World of Greenland er et partnerskab mellem Greenland Travel A/S og Ilulissat Travel A/S. Basen ligger i Ilulissat i Diskobugten og tilbyder udflugter med skib og helikopter og vandreture for byens besøgende.

Derudover servicerer selskabet krydstogtskibe og driver Ilulissat Vandrehjem, Glacier Lodge Eqi (ved Eqi gletcheren) samt Ilimanaq Lodge (i bygden Ilimanaq). 

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)