REJSEBUREAU

Gislev Rejser

Gå til Gislev Rejser's hjemmeside

Rejsetilbud fra Gislev Rejser

Mere om Gislev Rejser

Gislev Rejser er ét af Danmarks største rejseselskaber, og historien startede helt tilbage i 1946. Det er en familieejet virksomhed, der i dag drives af tredje generation. Selskabet tilbyder rejser til det meste af verden i mange forskellige former, både rundrejser og krydstogter med rejseleder og udflugtsprogrammer, storbyferie, aktiv ferie og musikrejser.

Med Gislev Rejser kan du rejse fra hele 5 danske lufthavne, nemlig Sønderborg, Billund, Aalborg, Odense og København. Eller du kan vælge en busrejse, med opsamlingssteder over det meste af Danmark.

Det er kendetegnet for selskabet, at der er erfarne danske rejseledere med på rejserne. Rejseledere, der ved, hvad man bare MÅ opleve på de enkelte destinationer.

Nogle af danskernes foretrukne destinationer, når de rejser med selskabet, er:

 

Gislev Rejser til Italien

Vil du opleve Italien, er der mange muligheder. Du kan fx tage på bustur til Toscana med Gislev Rejser og Ældresagen med tilhørende udflugtsprogram for 5.598 kr., eller du kan tage en flyrejse til Syditalien med byrundtur i Rom eller 8 dage til Amalfikysten.

Ønsker du selv at planlægge din ferie, kan du også nøjes med kun at købe flybilletten igennem selskabet. Fx en flybillet t/r fra Odense til Bologna.

 

Italien med Gislev Rejser

 

Gislev Rejser til Kroatien

Drømmer du om at rejse til Kroatien, er Gislev Rejser også det helt rigtige valg. Her får du fx en 8 dages flot rundrejse med stort indhold til 6.898 kr. med fly t/r.

Eller hvad med et 12 dages krydstogt med halvpension og fly t/r fra 10.498 kr? Lige meget hvilken af rejserne, du vælger, har de udvalgt de helt rigtige hoteller, seværdigheder og udflugter til dig.

 

Gislev Rejser Kroatien

 

Gislev Rejser Skotland

De har mere end 20 års erfaring med rejser til Skotland, så du behøves ikke selv at gøre alt forarbejdet med at finde ud af, hvor det er godt at tage hen. Det har de helt styr på for dig. Tag fx 8 dage til Skotland inkl. fly t/r, alle udflugter og dansk rejseleder for 7.898 kr.

 

Gislev Rejser Skotland

 

Rejser til Bornholm

Er du én af de mange, som har rejst til til lande som både Italien, USA og Skotland, men som end ikke har besøgt Bonholm? Så skulle du måske overveje det.

De giver dig det bedste af Bornholm og tager dig med til alle de kendte seværdigheder som Hammershus, Gudhjem, Dueodde, Ekkodalen og Christiansø. Du bor 5 overnatninger på det skønne hotel Balka Strand i Neksø. Pris fra. 3.398 kr.

 

Bornholm

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)