REJSEBUREAU

Gislev Rejser

Gå til Gislev Rejser's hjemmeside

Rejsetilbud fra Gislev Rejser

Mere om Gislev Rejser

Gislev Rejser er ét af Danmarks største rejseselskaber, og historien startede helt tilbage i 1946. Det er en familieejet virksomhed, der i dag drives af tredje generation. Selskabet tilbyder rejser til det meste af verden i mange forskellige former, både rundrejser og krydstogter med rejseleder og udflugtsprogrammer, storbyferie, aktiv ferie og musikrejser.

Med Gislev Rejser kan du rejse fra hele 5 danske lufthavne, nemlig Sønderborg, Billund, Aalborg, Odense og København. Eller du kan vælge en busrejse, med opsamlingssteder over det meste af Danmark.

Det er kendetegnet for selskabet, at der er erfarne danske rejseledere med på rejserne. Rejseledere, der ved, hvad man bare MÅ opleve på de enkelte destinationer.

Nogle af danskernes foretrukne destinationer, når de rejser med selskabet, er:

 

Gislev Rejser til Italien

Vil du opleve Italien, er der mange muligheder. Du kan fx tage på bustur til Toscana med Gislev Rejser og Ældresagen med tilhørende udflugtsprogram for 5.598 kr., eller du kan tage en flyrejse til Syditalien med byrundtur i Rom eller 8 dage til Amalfikysten.

Ønsker du selv at planlægge din ferie, kan du også nøjes med kun at købe flybilletten igennem selskabet. Fx en flybillet t/r fra Odense til Bologna.

 

Italien med Gislev Rejser

 

Gislev Rejser til Kroatien

Drømmer du om at rejse til Kroatien, er Gislev Rejser også det helt rigtige valg. Her får du fx en 8 dages flot rundrejse med stort indhold til 6.898 kr. med fly t/r.

Eller hvad med et 12 dages krydstogt med halvpension og fly t/r fra 10.498 kr? Lige meget hvilken af rejserne, du vælger, har de udvalgt de helt rigtige hoteller, seværdigheder og udflugter til dig.

 

Gislev Rejser Kroatien

 

Gislev Rejser Skotland

De har mere end 20 års erfaring med rejser til Skotland, så du behøves ikke selv at gøre alt forarbejdet med at finde ud af, hvor det er godt at tage hen. Det har de helt styr på for dig. Tag fx 8 dage til Skotland inkl. fly t/r, alle udflugter og dansk rejseleder for 7.898 kr.

 

Gislev Rejser Skotland

 

Rejser til Bornholm

Er du én af de mange, som har rejst til til lande som både Italien, USA og Skotland, men som end ikke har besøgt Bonholm? Så skulle du måske overveje det.

De giver dig det bedste af Bornholm og tager dig med til alle de kendte seværdigheder som Hammershus, Gudhjem, Dueodde, Ekkodalen og Christiansø. Du bor 5 overnatninger på det skønne hotel Balka Strand i Neksø. Pris fra. 3.398 kr.

 

Bornholm

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)