REJSEBUREAU

Fjord Line

Fjord Line blev grundlagt i 1993 og er i dag et af Norges største færgerederier i international passager- og godstrafik mellem Danmark, Norge og Sverige. Fjord Line har som førsteprioritet at bevæge mennesker, dette både fysisk og emotionelt. Alle rejsende skal opleve en følelse af glæde og god service, hver gang de benytter sig af færgeselskabet.  Derfor er det bare at glæde dig, hvis du vælger Fjord Line til din næste ferie!

Gå til Fjord Line's hjemmeside

Rejsetilbud fra Fjord Line

Mere om Fjord Line

Miljøvenlige skibe med Fjord Line

En grund til at glæde sig endnu mere er, at Fjord Line – som de første i verden – sejler med cruisefærger, der udelukkende sejler på miljøvenlig naturgas. Søsterskibene MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord blev søsat i 2013 og bruger LNG (liquified natural gas) motor, som begrænser både drivhusgasser og svovlemissioner.

Dette bidrager til en reducering af støj, hvilket gør, at du i bedre grad har mulighed for at nyde sejlturen uden støj om ørerne. Skibene omdanner desuden selv spildvarme fra udstødningsgassen til dampgenereret energi og producerer således selv egen elektricitet.

Fjord Line tilbyder rejser med færge mellem Hirtshals, Bergen, Stavanger, Langesund og Kristiansund i Norge og har desuden tre forskellige typer ferier til det skønne land.

 

Skiferie i Norge
Skiferie

Fjord Line tilbyder blandt andet skiferier til Norge, hvor du har mulighed for at udforske de norske fjelde. Uanset om du er en erfaren skiløber eller måske står på ski for første gang, så vil Norge uden tvivl være et sted for dig. Her er noget for enhver smag og ethvert niveau, så hele familien kan få en sjov og oplevelsesrig ferie på de solglitrende pister.

Der er ligeledes et væld af muligheder, når det kommer til destinationen for jeres skiferie, så hvad end en weekendtur på ski i Vrådal eller en ferie til skiparadiset Voss står højest på ønskelisten, så har Norge garanteret noget der fanger interessen.   

 

Ferie i Norge med Fjord line

Hvis du ikke ønsker at bruge ferien med ski under fødderne, så kan Norge sagtens være et besøg værd alligevel, da landet også byder på rigtig meget andet. Vidunderlig natur, ekstremsport og lange vandreture er blot få af de mange oplevelser, du kan få i Norge.

Så tag kæresten med en tur til Tregde og udforsk Sørlandets smukke kystlandskab, eller tilbring familieferien Gaustablikk, som er kendetegnet ved spektakulær natur og historiske bygninger.

 

 

Byferie i Norge

Fjord line

I Norge er der unikke oplevelser at komme efter i storbyerne, hvor familiehygge, romantik og meget andet kan udfoldes. Det er blandt andet muligt at besøge Norges hovedstad, Oslo, som kan noget af det hele. Både afslapning, historie, kultur og shopping er her at finde.

Også Bergen, Kristiansand eller Stavanger kan være sted for din ferie, hvis du ønsker enten at se det smukke fjord- og fjeldlandskab, nyde en madoplevelse i verdensklasse eller måske afprøve surfing? Uanset hvad byder en byferie i Norge på noget for alle aldre og interesser.

Så hvad end du er til ski, afslapning, kultur eller noget helt andet, så er der ingen tvivl om, at Norge nok skal kunne indfri dine ønsker, og at netop dine feriedrømme nok skal blive til virkelighed.

Desuden vil Fjord Line gøre en dyd ud af at hjælpe dig med at gøre ferien til noget helt særligt og mindeværdigt, uanset om den står på storbyshopping eller nye udfordringer på den sorte løjpe.

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)