REJSEBUREAU

Færøernerejser

Gå til Færøernerejser's hjemmeside

Rejsetilbud fra Færøernerejser

Mere om Færøernerejser

FÆRØERNEREJSER er en del af ISLANDSREJSER. Et dansk rejsebureau med kontor i Aarhus, der ejes af Mette og Lars Viberg. Bureauet har eksisteret i 10 år og har dermed indgående kendskab til de smukke grønne øer oppe i Nordatlanten. Ikke mindst gennem deres egne rejser dertil. For nogle år siden valgte de således at lave en særskilt hjemmeside og underafdeling som naturligt hedder FÆRØERNEREJSER – en del af ISLANDSREJSER. Det hele drives med stor kærlighed, passion, erfaring og kendskab til Færøerne – og selvsagt også Island.

 

FÆRØERNEREJSER

 

Nordatlanten drager

Selv om Mette og Lars har været på Færøerne og i Island utallige gange, glæder de sig hver gang til at gense den storslåede og smukke natur på øerne langt oppe i Nordatlanten. Så deres sparsomme ferie går altid mod de smukkeste steder de kender og det klima de foretrækker. Nemlig rejser til Færøerne (og Island).

 

FÆRØERNEREJSER

 

En feriesnak over en kop kaffe…

Hos FÆRØERNEREJSER er de ganske enkelt dækket ind på alle pladser og tager sig af det hele – booking, fly, overnatning, billeje og alle aftaler. De møder med stor fornøjelse deres kunder, som altid er velkomne til en snak og en kop kaffe på deres kontor i deres lille hyggelige Café Søpapegøjen. De kan også træffes rundt på rejsemesserne, hvor de står med deres stand.

Hos FÆRØERNEREJSER er de til dagligt 4 personer på kontoret i Aarhus. Yderligere er de dækket ind på alle tænkelige områder gennem et mangeårigt samarbejde med deres partnere på Færøerne (og Island).

 

FÆRØERNE

 

FÆRØERNEREJSER egne fotos

Det er vigtigt for FÆRØERNEREJSER at være selvforsynende med egne fotos fra deres destinationer, Færøerne og Island. Så der er en god undskyldning for endnu et besøg til de grønne øer. Det er altid nye vinkler af sevær- digheder der skal fanges – eller nyopdaget natur der skal udforskes. Samtidig kan diverse mangeårige samar- bejdspartnere besøges og nye venskaber knyttes. Hos FÆRØERNEREJSER betyder netop venskaberne med deres samarbejdspartnere meget. På den måde kan de trygt lave aftaler på deres kunders vegne.

 

FÆRØERNEREJSER

 

Kør-selv ferie til Færøerne er specialet

Færøerne er velsignet med et særdeles godt vejnet og gode veje. Derfor er en kør-selv ferie det naturlige valg af ferieform, når man besøger Færøerne. Her kan man komme ud i stort set alle hjørner af de 18 øer. Færøerne har masser af tunneler, der forkorter afstandende – og kun få steder er en færge/båd nødvendig. Dog kan det anbefales at tage færgen til den sydligste ø, Suduroy. Færøernerejser kalder sig ikke uden grund for kør-selv ferie eksperterne. De har kør-selv pakker til enhver smag.

 

FÆRØERNE

 

Fremtiden hos FÆRØERNEREJSER

Selvom 2020 var fyldt med begrænsninger, sendte FÆRØERNEREJSER mange gæster til de smukke grønne øer. Færøerne er en del af rigsfællesskabet og har ikke været ramt af de samme restriktioner som mange andre lande. Derfor besøgte mange danskere Færøerne i sommeren og efteråret 2020, hvor en negativ corona-test ved ankomsten var “adgangsbillet”. Senere blev det udvidet med endnu en test under besøget på øerne. Det fungerede fint for alle parter.

Nu ser Mette og Lars fremad og tror på mange besøgende til Færøerne i 2021. Færøerne internt har særdeles godt styr på coronasituationen. Så mangler vi her fra dansk side blot, at vi selv for tilsvarende styr på det. Her er vaccinen det bedste og mest kærkomne våben, sammen med foråret og sommerens ankomst.

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)