REJSEBUREAU

Escapeaway

Gå til Escapeaway's hjemmeside

Rejsetilbud fra Escapeaway

Mere om Escapeaway

Escapeaway er en del af det norske Escape Travel Group med salgskontor i bl.a. København. Selskabet har stillet rejsegaranti i den norske garantifond og følger loven om pakkerejser. I Danmark er de medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og har udvidet ansvarsforsikring i Gouda Rejseforsikring. Alt dette giver dig sikkerhed som rejsekunde.

Men hvad kendetegner så Escapeaway? Kort sagt er Escapeaway en online rejsearrangør, hvis primære mål er at finde de absolut bedste hoteller!

Samtidig med at du kan være fuldstændig sikker på, at du får det bedste hotel, er det dig selv, der er herre over, hvilken slags ferie, du vil have. Hos Escapeaway er det nemlig dig selv, der bestemmer, præcis hvornår og hvor længe du vil på ferie, hvordan du skal komme til og fra hotellet, og om du vil have All-Inclusive, eller om du vil gå på opdagelse i lokalområdets restauranter. Alle valg skal gøres af dig selv. Derfor får du den ferie, der passer lige til dig.

De erfarne rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig med at træffe alle de rigtige valg for netop din ferie. Filosofien er, at al det overflødige er skåret fra, så som rejseguides på destinationen, ”gratis” børneklubber, faste charterfly og koncepthoteller. På denne måde kan dén pris, som du betaler for din ferie holdes i bund, til glæde for dig og din pengepung.

Escapeaway er kort sagt til dig, der ikke behøver at blive holdt i hånden, men som gerne vil tage sagen i egen hånd, når det gælder ferieplanlægning.

Nogle af danskernes foretrukne destinationer, når de rejser med Escapeaway er:

 

Azorerne med Escapeaway

Azorerne er en destination, hvor Escapeaway har fundet et væld af lækre håndplukkede hoteller. Der er fuld fleksibilitet på datoer og rejselængde, og du vælger selv, om du kun vil bestille hotel eller en pakke med både hotel og fly.

Der er afrejse fra enten Aalborg, Aarhus, Billund, København eller Hamborg. Vælg også selv, om du fx vil have transfer til din feriebolig eller en lejebil, som står klar i lufthavnen. Det hele samles i en pakkerejse, og du er dermed dækket af pakkerejseloven. Nemmere bliver det ikke.

 

Escapeaway

 

Med Escapeaway til Lissabon

Drømmer du om en rejse til Lissabon, er Escapeaway et rigtigt godt valg som rejsearrangør. Du finder over 20 hoteller, der er nøje udvalgte. I top ligger hotellet BessaHotel Liberdade. Hotellets motto er, at ”Livet er for kort til at bo på kedelige hoteller”.

Hvis du er enig i dette, så prøv at se nærmere på BessaHotel Liberdade. Du bor lige i hjertet af byen, og der er en lille have med terrasse og indendørs opvarmet swimmingpool. Der er sauna og tyrkisk bad, fitnesslokale og restaurant. En god ferie starter på BessaHotel Liberdade.

 

Skønne perler i Grækenland

Grækenland er endnu ét af de steder, hvor Escapeaway virkelig har fundet nogle skønne perler. Booker du samtidig fly gennem Escapeaway, flyver du fra enten Aalborg, Billund, København eller Hamborg. Du kan herefter vælge imellem 100 hoteller, så det er bare med at læne sig tilbage i sofaen og gå på opdagelse i de mange muligheder på hjemmesiden. At vælge er bestemt ikke let.

Atrium Platinum Resort Hotel & Spa ligger helt i top i popularitet. Det ligger på vestkysten af Rhodos, ca. 200 meter fra stranden og har 300 værelser. Der er solterrasse, flere pools, poolbar, restaurant samt tennis- og squashfaciliteter. Om aftenen er der minidisco for børnene og underholdningsshows. Men dette hotel er bare ét af mange skønne steder, som du kan vælge imellem. 

Rejser til Spanien med Escapeaway

Vi er mange danskere, der elsker Spanien – og med rette! Lækker mad, skønt klima og masser af kulturskatte. Vælger du at booke dit fly gennem Escapeaway, kan du flyve fra enten Aalborg, Billund, København eller Hamborg til din valgfrie destination, hvor en lejebil står klar til dig – nemt og bekvemt.

Escapeaway har udvalgte hoteller i både Andalucien, Barcelona, Costa Brava, Costa Dorada, Gran Canaria, Mallorca og Tenerife. Èt af de populære hoteller er CM Playa del Moro. Det ligger få skridt fra stranden i Cala Millor på Mallorcas østkyst. Der er et skønt poolområde, solterrasse, restaurant, bar og Spa-afdeling. Et skønt sted der er det perfekte fundament for din næste solferie! 

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)