REJSEBUREAU

Albatros Travel

Gå til Albatros Travel's hjemmeside

Rejsetilbud fra Albatros Travel

Mere om Albatros Travel

Albatros er en familievirksomhed, der siden 1986 har sendt rejseglade danskere ud i verden. I dag har virksomheden samlet set over 1000 ansatte både indenfor og udenfor Danmarks grænser, med hovedkontor i København.

Historien startede i Afrika, som var det første kontinent, hvor Albatros fik grund under fødderne. I dag er Albatros indbegrebet af rundrejser til alle verdensdele med erfarne rejseledere, der er tilgængelige døgnet rundt.

Se også: Oversigt over danske rejsebureauer

Marathon i hele verden med Albatros Rejser

Albatros har et helt særligt koncept, der hedder Adventure Marathon. I 1998 udviklede selskabet The Great Wall Marathon, der er et udfordrende og helt unikt marathonløb på Den Kinesiske Mur.

Albatros arrangerer hele rejsen for dig, har depoter undervejs på ruten, og om aftenen er der fælles pastaparty og gallafest.

Du kan også tage med til The Big Five Marathon i Sydafrika eller The Polar Circle Marathon på Grønlands Indlandsis.

Derudover arrangeres også Petra Marathon i det fantastiske tempelkompleks i Jordan og Bagan Marathon i tempeldalen i Myanmar. Så der er rig mulighed for at få stillet din eventyrlyst.

 

Albatros Travel tilbyder marathonløb på Den Kinesiske mur
Albatros tilbyder marathonløb på Den Kinesiske mur

Rejser til Grønland

Rejsebureauet arrangerer ekspeditionskrydstogter til Grønland, Antarktis og Svalbard. Forskellen på ekspeditionskrydstogter og konventionelle krydstogter er, at skibet er mindre (selskabets polarskib Polar Atlantic kan medtage 200 passagerer i 100 kahytter) og mange landgange foregår med gummibåd på kyster, der normalt er utilgængelige og uden havnefaciliteter.

Specifikt i Grønland har virksomheden tilmed etableret sig som en stærk spiller. De har lokale kontorer, restauranter, hoteller og ekspeditionskøretøjer. Og i Jacobshavn (Ilulissat) ejer Albatros Hotel Hvide Falk. Ud over at deltage i marathonløbet, kan du også overnatte på Indlandsisen.

 

Albatros Travel rejser til Grønland
Albatros rejser til Grønland

Rundrejser med Albatros Travel

Næsten lige meget hvad, du drømmer om, så kan du få opfyldt dine rejseønsker hos Albatros. Tag fx på forårskrydstogt langs Skotlands, Orkneys og Shetlands kyster. Her besøges flere byer langs Skotlands kyster. Pris 18.998 kr. for 8 dage.

Du kan også tage på en eventyrlig rejse til USA i starterne Montana, Idaho, Oregon og Washington. Prisen for i alt 16 dage er 29.998 kr. Hvis det er den anden ende af verden, du drømmer om at opleve, så tage på et 13 dages eventyr til Vietnam, hvor du oplever alle byerne Hanoi, Hoi An, Hué og Ho Chi Minh City. Pris: 14.998 kr.

Disse eksempler er bare et lille udsnit af de mange rundrejser. Der er som sagt rundrejser til alle verdensdele. Så det er bare med at gå ind på deres hjemmeside albatros-travel.dk og finde netop lige dén destination og rundrejse, der opfylder dine ønsker og behov.

 

Albatros Travel

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)