Overvejer du en rejse til Rom, er den nemmeste og hurtigste måde at rejse til Rom på selvfølgelig med fly. Hvis man er frisk på at tage bilen til Rom, så er der lidt over 1.800 km fra den danske grænse af. Den kan dog godt betale sig at flyve, da både SAS, Ryanair og Norwegian har direkte ruter ud fra København. Ryanair flyver desuden også direkte, flere gange om ugen, fra Billund til Rom.

Hvis du er skarp til det at spotte de billige flybilletter, er der selvfølgelig gode muligheder for at finde flybilletter til Rom for under kr. 200.- Den direkte flyvetid mellem København og Rom ligger på ca. 2 timer og 30 minutter.

Lufthavne i Rom

Rom har to internationale lufthavne. Fiumicino – Leonardo da Vinci er den største lufthavn og ligger ca. 30 km fra Rom. Lufthavnen Ciampino er her mange af lavprisselskaberne flyver til. Ciampino ligger ca. 20 km fra Rom.

Transport fra Lufthavn

Det er muligt at tage tog fra Fiumicino ind til Rom. Med Leonardo Express kommer man direkte ind til Roma Termini. 

Man kan tage med bus fra begge lufthavne, og i hver lufthavn er der flere selskaber som kører. Busturen tager fra begge lufthavne omkring 45 minutter, afhængigt at trafik. 

Hvis man ønsker at tage taxa, er priserne fastsat på forhånd. En tur med taxa fra Campiano til Rom Centrum koster 30 Euro. Hvis man skal fra den ene lufthavn til den anden, er prisen 50 Euro.

Metro og busser i Rom

Det er muligt at transporterer sig rundt i Rom med Metro, busser, tog og sporvogne. Der er to metrolinjer i Rom, som krydser hinanden ved Roma Termini. Med kun to linjer er metroen langt mere overskuelig end andrestorbyer, men samtidig er der ofte langt til en metro station. Derfor kan det også være nødvendigt at benytte sig af Roms mindre overskuelige busnetværk, bestående af ca. 240 busruter og 7 sporvogneruter.

Læs mere om Rom:

Seværdigheder i Rom

Hvornår på året skal man rejse til Rom?

Shopping i Rom

Spisesteder i Rom

Rejse til Rom.