USA
USA

Rejse til Oslo

Der er i alt 3 færgeselskaber, der sejler fra Jylland når du skal rejse til Oslo, nemlig Stena Line, Color Line og Fjord Line.

Med Stena Line er sejltiden fra Frederikshavn til Oslo 9 timer og 15 minutter. Man sejler kl. 9.15 og er fremme kl. 18.30. En enkeltbillet for 2 voksne med bil koster ca 400 kr. Når man skal retur, sejler færgen fra Oslo kl. 19.30, og man er i Frederikshavn kl. 7.30. På vej hjem sejler færgen bevidst langsommere, så du ikke skal stå alt for tidligt op fra din nattesøvn på færgen.

Stena Lines billetter er de billigste af de 3 selskaber, og den sejler dig helt til Oslo. Den hurtigste færge mellem Jylland og Norge er dog Color Lines færge fra Hirtshals til Kristiansand, men så har du også en længere køretur til Oslo, plus at den er dyrere end Stena Lines færge. Vi vil derfor anbefale dig Stena Line, men check evt. de 3 færgeselskabers hjemmesider for at finde gode sæsontilbud.

Fra Sjælland er muligheden at sejle fra København til Oslo med DFDS.

Fly til Oslo

Når du skal rejse til Oslo kan du også vælge at flyve fra Kastrup til Oslo, så er flyvetiden 1 time og 10 min., og flyvetiden mellem Billund og Oslo er 1 time og 15 min.

Oslos lufthavn Gardermoen ligger ca. 47 km. nord for Oslo. Den nemmeste måde at komme fra lufthavnen og til centrum på er ved at benytte dig af Flytoget. Det går både til Oslo Sentralstasjon og Nationaltheatret i centrum, og prisen er ca. 150 kr. for voksne og 65 kr. for børn. Turen tager 20-30 min. og er hurtigere end de regionale tog, men også lidt dyrere. Se mere på flytoget.no.

Du kan også tage SAS Flybussen. Det går hvert 20. min. fra Radisson Blu Scandinavia Hotel. Turen taget 40-50 min. og koster ca. 115 kr. Se mere på flybussen.no.

Fly til Oslo

Metro og sporvogn i Oslo

Oslo har et meget overskueligt metronetværk, kaldet T-banen, som består af 5 linjer. 

Derudover er der et sporvognsnet med 6 linjer med numrene 11, 12, 13, 17, 18 og 19. Sporvognene kører generelt hvert 10. minut om dagen og hvert 20. minut om aftenen og i weekender.

Tip: Sporvogn 12 kommer forbi mange seværdigheder som bl.a. Vigelandsparken, Akerbrygge, Akerhus Slot, rådhuset og Grünerløkka, så det er en meget hyggelig oplevelse at følge netop sporvogn 12 og hoppe af alle de spændende steder.

Oslo er også en meget cykelvenlig by med ganske overkommelige afstande mellem byens populære attraktioner og pladser, og mangle vælger derfor at opleve Oslo på cykel eller også bare på gåben.

Læs mere om Oslo:

Sporvogne Oslo

Rejsetilbud

Himmerland
Oplev Himmerland & Limfjordens perler
Se rejsetilbud
Spaophold på Kurhotel Skodsborg
Spaophold på Kurhotel Skodsborg
Se rejsetilbud
Rejse til Peloponnes
Rejse til Peloponnes & Skønne Tolo
Se rejsetilbud

I samme kategori

alicante
Italien
Disneyland Paris
Salzburgerland

Mest læste

troldejagt i Danmark
alicante
Verdens mindste lande
Verdens største lande

Forsiden netop nu

alicante
Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Diskobugten
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Weekendophold
Hindsgavl slot

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark

Rejsetilbud

Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640
porto-343487_640
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)