Mallorca er et super populært rejsemål for mange, og det er ofte et sted, folk kommer år efter år. Det er en spansk ø, som er en del af Balearerne, der ligger i det vestlige Middelhav omkring 170 kilometer fra Barcelona. Øen har alt! Der er familievenlige strande, charmerende byer, fyldte badebyer og masser af mulighed for aktivitet og afslapning på én og samme ferie. Vi har samlet en række destinationer, som vi høj grad vil anbefale dig at besøge, på din rejse til Mallorca. Læs med her og bliv inspireret.

 

Alcudia

Dette sted er helt perfekt, hvis du ønsker at tage på familieferie. Du finder skønne lavvandede sandstande, klart vand og familiehoteller. Alcudia har en havneby, Puerto de Alcudia, hvor du kan nyde havnen og byen med spændende butikker, hyggelige barer og lækre restauranter.

Den gamle oprindelige provinshovedstad ligger en kort tur ind i landet. Her kan du opleve lokale charmerede markeder og hyggelige restauranter omkring byens torv. Derudover kan du opleve Playa de Alcudia, som er en 14 kilometer lang strand øst for Puerto de Alcudia. Hovedvejen ved stranden følger kysten et stykke fra havet, og på denne tur kan du finde butikker og smagfulde restauranter.

 

rejse til Mallorca

 

Ca’n Picafort

Ca’n Picafort er beliggende i Alcudiabugten på Mallorcas brede og lyse nordkyst. Her vil du kunne opleve mere end 14 kilometer hvid sandstand. Ca’n Picafort er et meget moderne og populært ferieområde for ældre men i høj grad også børnefamilier, venner eller par. Området inviterer til fysiske aktiviteter såvel som tilbagetrukket afslapning.

Dette sted er meget velbesøgt af turister og er derved også blevet forvandlet til et hyggeligt familieområde at besøge. Langs strandene og havnen løber der desuden en strandpromenade fyldt med hyggelige barer og restauranter. Området består generelt af mange dejlige strandområder, alsidige hoteller og skønne restauranter.

 

Mallorca

 

Playa de Muro

Når du skal rejse til Mallorca er Playa de Muro også et rigtigt godt valg. Dette er en relativ ny ferieby, som ligger i Alcudiabugten mellem Puerto de Alcudia og Ca’n Picafort. Beliggenheden mellem disse to steder sikrer, at du kan have en ferie med et mix af skønne strande, historiske seværdigheder, naturområder og et relativt vildt natteliv.

Det ligger lige knap 60 kilometer fra lufthavnen i Palma, og det tager 45-50 minutter at komme hertil i bil. Området er skønt for børnefamilier på deres rejse til Mallorca, da der er masser at opleve, og alle restauranterne har tilmed børnemenuer til de mindste.

 

 

Cala Millor

Når du rejser til Cala Millor, bliver du mødt af nogle af Mallorcas skønneste sandstrande, vandrestier og traditionelle markeder. Derudover vil du kunne glæde dig til at opleve kultur, gastronomi og byliv samt en 1,8 kilometer lang gylden sandstrand beliggende på Mallorcas østlige kyst.

Stedet er perfekt til dig som ønsker lange dasedage på stranden og livlige aktiviteter om aftenen. I området findes et stort udbud af butikker og restauranter foruden musikbarer og flere diskoteker, og stemningen er afslappet og imødekommende. Fra Cala Millor kan man spadsere til det lille fiskerleje Cala Bona, hvor tempoet er lidt roligere. Cala Millor hører til den nærliggende by Son Servera, som har et velbesøgt fredagsmarked samt flere hyggelige barer og restauranter. Cala Millors omgivelser er kuperede og grønne, og mange vælger derfor at udforske området på cykel.

 

rejse til Mallorca

 

Palma de Mallorca

Når du vælger at holde storbyferie i Palma de Mallorca har du alt indenfor rækkevidde. Her kan der nævnes smuk arkitektur, levende kulturliv og masser af gode spisemuligheder. Derudover ligger stranden lige om hjørnet, hvor du kan vaske storbystøvet af dig i det skønne vand.

Palma de Mallorca tilbyder desuden også nationalparker, akvarier og historiske oplevelser.  Vælger du denne destination som dit feriemål på din rejse til Mallorca, er du sikret en tur, som kan fyldes med aktiviteter og afslapning på én og samme tid.

 

Mallorca

 

Palma Nova

Palma Nova er én af Mallorcas mest berømte feriebyer, som både kan tilbyde smukke strande, lange strandpromenader og skønne hoteller. Strandene ligger i små bugter på strandpromenader og binder hele området sammen. Derudover findes der mange skønne restauranter og cafeer, grønne områder og legepladser til de mindste.

Promenaden går til nabobyen Magaluf, som byder på underholdning og et vildt natteliv. Du skal besøge Palma Nova, hvis du søger en rejse til Mallorca med ro og liv på én og samme tid. Området er delt i to, således at du kan veksle mellem total afslapning og liv og glade dage. Stedet er ideelt for familier, og her er altid et eller andet at give sig til.

 

rejse til Mallorca