USA

6 gode råd: Sådan sparer du penge på flyrejsen

Skal du udenlands til sommer? Og går turen afsted med fly? Så kan du altså – med blot et par enkelte tips – spare dig for en del penge på dine flybilletter. Lavprisselskabet Wizz Air har listet 6 gode råd, som vil gøre din rejse billigere.

 

1. Vær opmærksom på valuta

Det er en god ide at tage et kig på de forskellige styrker af valuta på det tidspunkt man reserverer sin rejse på. Grunden hertil er, at du med stor sandsynlighed har mulighed for at få din rejse billigere, hvis du vælger at foretage din booking i din destinations valuta i stedet for din egen danske.

 

2. Vær i god tid

Selvom mange flyselskaber ofte reklamerer med afbudsrejser i sidste øjeblik, så kan det oftest betale sig at bestille sin rejse i god tid, hvis man ønsker at spare nogle penge. Flypriserne har en tendens til at stige jo tættere man nærmer sig afrejsetidspunktet, og derfor kan det klart anbefales at planlægge sin rejse i god tid og gerne bestille sine billetter op til otte uger i forvejen, da det typisk er her, du kan spare flest penge.

 

 

3. Vær fleksibel og rejs på de billigste tidspunkter

En anden måde, hvorpå flyrejsen ofte kan blive billigere er, hvis du som rejsende er fleksibel i forhold til, hvornår du skal afsted. Rejserne er som regel dyrest på de tidspunkter, hvor mange gerne vil afsted, altså på de såkaldte spidsbelastningstidspunkter. Derfor kan det altså nogle gange spare dig penge, hvis du er villig til at flytte din afrejse- eller hjemrejsedato med blot en dag eller to. Desuden er det normalt også billigere at rejse enten tidligt eller sent på døgnet, da efterspørgslen ej heller er særlig høj her.

 

4. Bestil envejsbilletter frem for retur

Det kan nogle gange være billigere at opdele sin reservation i to, i stedet for blot at bestille én returrejse. Det er ikke garanteret, da dette altid gør sig gældende, men det er værd at undersøge, om denne mulighed kan spare dig penge, når du bestiller din ferie. Du kan med fordel åbne to forskellige faner i din browser, for så at åbne henholdsvis prisen for en returrejse i den ene fane, samt prisen for to separate rejser i den anden. På den måde kan du nemt sammenligne priserne.

 

 

5. Del din reservation op

Det kan ligeledes spare dig penge at booke individuelle billetter, hvis flere personer rejser sammen som gruppe. Så hvis du har tålmodighed til det, samt er villig til at ofre tid på det, så kan det altså være billigere at bestille på denne måde.

 

6. Følg med på de sociale medier

Desuden kan det være en fordel at følge forskellige rejseselskaber på deres sociale platforme, samt tilmelde dig nyhedsbreve og tilbud, så du er en af de første, der modtager de bedste tilbud. Det ses ofte, at virksomheder sender private rabatter ud til dem, der har investeret tid i at følge dem. Dette kan blandt andet være i form af personlige rabatkoder eller tidlig adgang til forskellige rejsetilbud.

Rejsetilbud

nyhavn-district
Hotelophold i København
Se rejsetilbud
Himmerland
Oplev Himmerland & Limfjordens perler
Se rejsetilbud
Balkan
Rundrejse til smukke Balkan
Se rejsetilbud

I samme kategori

alicante
Italien
Disneyland Paris
Salzburgerland

Mest læste

troldejagt i Danmark
alicante
Verdens mindste lande
Verdens største lande

Forsiden netop nu

alicante
Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Diskobugten
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Weekendophold
Hindsgavl slot

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark

Rejsetilbud

Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640
porto-343487_640
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)