Denne artikel er skrevet i samarbejde med Best Travel

 

Hvis du er bosiddende i den sydlige del af Danmark, kan det være du skal overveje at rejse fra Sønderborg Lufthavn næste gang. Udover transporttiden, er det også en stor fordel, at du kan parkere gratis i lufthavnen.

Vi giver her tre forslag til rejsedestinationer, du kan rejse direkte til fra Sønderborg Lufthavn.

 

Donau – Julekrydstogt

I Wien kan du naturligvis opleve en række af byens skønne julemarkeder. Og du kan ikke undgå at komme i julestemning, når du slentrer rundt blandt de mange boder, som bugner af julesnaps og lækre, østrigske julespecialiteter.

Du kommer også på byrundtur med bus, hvor du ser en række af byens vigtigste seværdigheder og kan nyde den imponerende arkitektur, som kendetegner byen.

Fra Wien sejler du videre ad Donau mod Budapest i Ungarn, hvor du også starter med en byrundtur med bus, så du får et godt indtryk af byen og får set de vigtigste seværdigheder.

I Budapest har du mulighed for både at komme på fødevaremarked i den smukke gamle markedshal, og til traditionelt julemarked i byens hjerte. Her er der naturligvis også mulighed for at shoppe i gågadens julepyntede butikker.

I Slovakiets hyggelige, lille hovedstad Bratislava foregår byrundturen med et lille tog. Her i byen breder julestemningen sig fra byens største plads, hvor det hyggelige julemarked holder til. Tag også en slentretur i den charmerende, gamle bydel.

Derudover skal du også sejle med det flotte skib, Der kleine Prinz, som er den perfekte ramme om din hyggelige julerejse på Donau.

På turen har du helpension ombord og bliver forkælet med en righoldig morgenbuffet, lækre frokoster og elegante middage. Om aftenen er der livemusik og anden underholdning i baren.

 

Rejs direkte fra Sønderborg Lufthavn

Donau – Julekrydstogt

 

Læs også: Krydstogtskibe: Her er 8 af de største flydende hoteller

 

England – Isle of Man

I foråret 2022 har du nu mulighed for at rejse direkte til øperlen Isle of Man. Det er for mange en ukendt ø beliggende i det Irske Hav midt imellem England, Irland, Skotland og Wales. Øen er sikret et mildt klima og en spændende historie.

Igennem tiderne har øen været regeret af både vikinger, nordmænd, skotter og englændere, men er i dag en selvstyrende ø under britiske krone. På øen tales også fortsat det keltiske sprog manx

Normalt er det ikke let at komme til øen, men i samarbejde med Alsie Express tilbyder Best Travel, som noget helt særligt, direkte fly fra Sønderborg til Isle of Man. Øen er på størrelse med Bornholm, og med veltilrettelagte flytider, kan du således nå at opleve hele øen på denne 4-dages tur.

 

Rejs direkte fra Sønderborg Lufthavn

Isle of Man

 

England – Kanaløerne

Endnu en nyhed venter sig i 2022 – nemlig Kanaløerne Guernsey og Jersey  – en fortryllende blanding af England og Frankrig. Kanaløerne er beliggende ud for Frankrigs kyst. Øerne var oprindeligt en del af Normandiet, men har i århundreder været under den engelske krone.

Med Best Travel har du mulighed for at besøge 3 ud af de i alt 4 øer. På den ene tur vil du besøge den mest kendte ø, Jersey, og tager også på udflugt til Frankrig – mens du på den anden tur besøger øerne Guernsey og Sark.

Turen til øerne kan normalt være mere omfangsrig, men med direkte fly fra Sønderborg Lufthavn, har du nu også mulighed for at tage direkte til både Guernsey og Jersey. Til begge øer er inkluderet et spændende udflugtsprogram.

 

Rejs direkte fra Sønderborg Lufthavn

Kanaløerne