Singlerejser: 10 gode steder at rejse til alene

Har du nogensinde overvejet, hvilke destinationer, der kunne være gode at rejse til alene? Om du søger naturoplevelser, samtaler med fremmede eller at finde en indre ro, vil der være gode rejsemål til enhver solorejsende.

Læs her om 10 rejsedestinationer, som tilbyder noget forskelligt til den, der vælger at gøre noget fantastisk for sig selv ved at rejse alene.

 

1. Island: En oplagt destination, hvis du rejser alene

Der er mange grunde til, at det kan være fantastisk at rejse alene, og Island er et sted, der indkapsler mange af grundene. Hvis du mangler tid til at reflektere i stilhed, giver den overjordiske aura af denne ø i Nordatlanten en perfekt mulighed for dette.

Det kan være utroligt inspirerende at befinde sig iblandt de islandske varmekilder og gejsere. Intet land har en smuk stilhed som Island. Det islandske folk er også et betænksomt folkefærd, hvilket betyder, at du aldrig er langt væk fra en god samtale med en lokal. Det må siges at være det bedste fra begge verdener.

 

 

2. Rejs gennem Australiens østkyst

Australien er et stort land. Der sker mest på strækningen af østkystbyer, hver en lige så spændende som den næste. Der er masser af klassiske ruter, der løber fra Adelaide til Brisbane og videre, hvilket giver uforfærdede opdagelsesrejsende mulighed for at besøge en række spændende byer, der hver har deres egen storslåede havudsigt.

Australiere er kendt for at være let omgængelige, så mødet med nye mennesker vil ikke være et problem i dette isolerede hjørne af vores smukke planet.

 

rejse

 

3. Rwanda: Et rejseparadis

The Land of a Thousand Hills gør sig bemærket som noget af et rejseparadis. Udforskningsmulighederne er tilsyneladende uendelige, heldigvis med venlige guider klar til at vise dig Rwandas skønhed.

Landet er godt forbundet, så det er ret simpelt at komme rundt, mens den pulserende hovedstad Kigali hurtigt er ved at blive en af Afrikas mest spændende byer. Og så kan du se gorillaer! Hvem ville ikke elske at se gorillaer?

 

4. Portugal: En populær rejsedestination

Portugals mest populære steder modtager ofte rejsepriser, og rosen er ikke uden god grund. Lissabon er en rygsækrejsendes drøm, mens Portos skønhed tiltrækker mange eventyrere fra hele verden.

Landet er spækket med fantastiske seværdigheder og steder. Og så er priserne meget overkommelige! Læs João Saramagos ‘Rejsen til Portugal’ for mere inspiration.

 

Portugal

 

5. Besøg Guatemala for et lille samfund af rejsende

Guatemala er berømt for nærmest at have et lille samfund af rejsende, hvilket uden tvivl gør det til et af de letteste lande i Mellemamerika for solo-eventyr.

Det er let at få information i landet, og venlige ansigter, der vil hjælpe, er lette at finde. Dette giver besøgende masser af plads til at udforske det store udvalg af de naturskønne steder, som landet har at byde på, fra gamle Maya-ruiner til smukke søer omgivet af kaffemarker.

 

 

6. Slovenien: Lille land, men fantastisk rejse

Et lille land, men Slovenien er en fantastisk destination for solorejsende. Det gamle ordsprog ‘fire årstider på en dag’ lever i bedste velgående her. Landet er et sted, hvor du kan tilbringe morgenen på ski i Alperne, før du sætter kursen mod en romantisk solosolnedgang ved Adriaterhavet ved Piran.

Hovedstaden, Ljubljana, er den perfekte base for byudforskning. Du vil møde en by med venlige mennesker og masser af steder, du kan være social. Og så er hovedstaden kun en bus eller et tog fra Sloveniens berømte søer og mindre berømte postkortlandsbyer.

 

7. New Zealand: En sikker rejse for dig, som er alene

New Zealand er et land, der tilsyneladende gør tingene rigtigt. For det første har landet et ry som et af de sikreste lande i verden meget. Det betyder, at rejsende kan udforske landet i total sikkerhed.

Det er dog ikke den grund, der som oftest bringer individuelle eventyrere til New Zealand. I stedet er det de blændende landskaber, summende byer og hyggelige mennesker, der gør NZ til det sted, det er. Alle de større byer er backpackerparadiser fyldt med historie, kultur og sprut! Desuden er landskabet svimlende smukt.

 

8. En unik solotur til Japan

Hvis du lægger stedets tilsyneladende uigennemtrængelige alfabet til side, kan det fremstå som om, at Japan er blevet skabt med solorejsende i tankerne.

Landets transportforbindelser er så effektive, som det kan blive. Det tillader folk fra hele verden at opleve byer og landskaber, som de fleste ikke kan opleve i det land, de kommer fra. Japanerne er blandt de hyggeligste folkefærd i verden, og maden er utrolig! Landet er i sig selv en oplevelse.

 

Tokyo

 

9. Hop alene mellem De græske øer

Uanset hvad dit yndlingsrejsespot er, kan det næsten garanteres, at du kommer til at elske ø-hop i Grækenland. Det vil du i hvert fald ikke være alene om.

Det er grunden til, at du vil møde alt fra spændte backpackere til veteraner på øerne, hver med en spændende historie at fortælle.

De græske øer er smukke, for ikke at nævne spækket med fremragende mad. Hver enkelt ø står klar til at fange dit hjerte og overbevise dig om at blive for evigt og altid. Kefalonia og Korfu er de mest populære og byder på uendelige muligheder for at møde nye folk, mens sindsroen på Naxos og Icaria vil appellere til mere indadvendte opdagelsesrejsende.

 

10. Rejs alene til Cuba

At rejse alene i Cuba er ikke altid let, men dem, der gør sig besværet, vil blive belønnet gange 10. Der er mange lag til dette rejsespot, lige fra folkets sprudlende energi til nattelivets maniske spænding.

Det kan i starten føles overvældende, men du er garanteret en spændende tur med masser af nye indtryk. Havana er det oplagte sted at starte, men sørg for at tage til øens mest afsidesliggende steder alligevel.

Rejsetilbud

Grønland
Oplev det bedste af Grønland
Se rejsetilbud
Drømmerejse til Grønland
Drømmerejse til Grønland
Se rejsetilbud
hafjelltunet
Skiferie i hytte i Norge
Se rejsetilbud

I samme kategori

Israel
palma-3226352_640
infinity-pools
TikTok hoteller

Mest læste

Verdens største lande
Verdens største vulkaner
troldejagt i Danmark
alene

Forsiden netop nu

Israel
Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel
Jul i Europa
Europas bedste pizza 2022
palma-3226352_640
Verdens bedste shopping-byer

Mest læste

Danmark

Juleophold
julemarked i tivoli
Holmely glamping
Halloweenoplevelser

Skiferie

Tourismus-GmbH_Josef
schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Verdens bedste barer 2022
Essensen af Vietnam
Niedersachsen
Hjemsøgte hoteller
Marokko
Polarnatten i Grønland
imgonline-com-ua-CompressToSize-um3aqIfRd3

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)