Med lempelser af rejsebegrænsningerne og udrulningen af vacciner, er det ikke underligt, at mange begynder at ville udforske populære rejsedestinationer igen. Ny undersøgelse fra Booking.com afslører dog, at lige som sidste år vil de fleste af os blive i Danmark denne sommer. Søgedata for maj 2021 viser, at de 10 mest søgte destinationer for danskere ligger inden for vores grænser, hvor kystbyerne er populære sammen med vores største byer.

 • Indenrigs dominerer: Top 10 mest søgte destinationer for danskere er alle inden for Danmark, hvor nogle af de større byer og kystbyer er de mest populære.
 • Populære destinationer uden for grænserne: Når man ser på de populære destinationer uden for de danske grænser, er Europa det, vi længes efter.
 • Mange danske rejsende kan ikke huske, hvor deres pas er, og flere siger, at de heller ikke ved, hvor deres kuffert gemmer sig.

 

De mest søgte destinationer

 1. København
 2.  Aarhus
 3.  Skagen
 4.  Odense
 5.  Svendborg
 6.  Aalborg
 7.  Sønderborg
 8.  Billund
 9.  Silkeborg
 10.  Vejle

 

Disse udenlandske destinationer søger vi mest efter

Selvom de fleste af os nyder endnu en sommer med såkaldte ”staycations”, begynder danskerne igen at søge efter populære rejsedestinationer uden for landets grænser. Når booking.com sammenligner søgetendenser fra år til år i maj 2021 sammenlignet med 2020 for danske rejsende, er det især europæiske destinationer, der søges efter. Danskere, der ønsker at rejse til udlandet, vil gerne tilbringe deres sommer ved Middelhavet eller tage en tur til Istanbul, Dubai eller Kiev.

De mest populære udenlandske destinationer for danskerne denne sommer inkluderer:

  Nu hvor der igen er udsigt til at kunne rejse, afslører en nylig undersøgelse fra Booking.com, at 15% af de danske rejsende ikke kan huske, hvor deres pas er. 7 % har heller ingen idé om, hvor de har lagt deres kuffert under denne rejsepause. Så det kan være en god idé at dobbelttjekke, før vi hopper på et fly og flyver afsted.