Oplev magiske Bora Bora i Fransk Polynesien

Bora Bora i Fransk Polynesien er et sted, man bare må besøge. Det er én af de smukkeste og mest romantiske øer, der findes. Den findes i stillehavsparadiset med store grønne palmer, hvide strande og krystalklart vand. Stedet kaldes for Stillehavets perle og er et sted, som bliver ved med at imponere. Det er i sandhed et sted, du sent vil glemme, at du har besøgt.

Gamle vulkaner viser sine toppe, Mounts Pahia og Otemanu, hvis grønne farver skiller sig ud med jade, turkis og safir nuancer i lagunen. Dette er blot få af de ting, du kan se frem til på en tur til Bora Bora i Fransk Polynesien. Læs med her og få et overblik over, hvad du ellers bør opleve på din tur.

 

Lagunen og vandaktiviteter

Lagunen er kendt for at være den smukkeste i verden. Den er forbundet med havet ved Teavanui-passet og er en naturlig swimmingpool, der tilbyder et stort udvalg af vandaktiviteter. Dette kan blandt andet være dykning, sejlads, jetski, snorkling eller endda krydstogt i kanoer med glasbund.

Bora Bora’s undervandsverden vil tilfredsstille selv den mest erfarne dykker med majestætiske hajer, de blide napoleonsfisk og den store mængde af ​​flerfarvede fisk.

 

Her kan du bo på Bora Bora

Det er et perfekt sted til ø-romantik og en særlig destination for par til bryllupsrejser. Bora Bora har en varieret hotelinfrastruktur fra storslået luksus til de små familiepensionater, der alle sammen smelter sammen med magien i den ekstraordinære naturlige skønhed på øen.

Den unikke bungalowoplevelse over vandet bør du ikke gå glip af. De er designet i polynesisk stil og tilbyder en enestående komfort i de mest skønne omgivelser. Se gennem lagunens turkise vand til bunden gennem et glasgulv på dit værelse. Vågn op til den særlige oplevelse at se morgenmaden blive leveret til dig med kano.

 

 

Bora Bora

 

Derudover kan vi anbefale 5 helt fantastiske resorts

Four Seasons Resort har fantastisk udsigt fra alle steder på hotellet. Der er overvandbungalows og store lækre badekar med udsigt til lagunen. Det er ét af de mest luksuriøse og populære steder på øen.

St Regis Resort er det største og mest interessante af Bora Boras resorts. Det ligger i skøn forening med havet og det smukke liv heri, inklusiv napoleonsfiskene. Derudover er der overvandbungalows.

Intercontinental Thalasso Resort ligger i de smukke koralområder, som ligger øst for Bora Bora-lagunen. Her findes der smukke hvide strande, fantastisk udsigt til lagunen og Majestic Mount Otemanu. Stedet er desuden kendt for sit spa og wellness, hvor du kan slappe helt af og koble fra.

Le Meridien Resort er en fantastisk kombination af et moderne luksuriøst feriested med en fantastisk udsigt og værelsespriser, der passer til et mere beskedent budget. Her tilbydes overvandbungalows og strandbungalows til priser, der er mindre end nogle af de andre resorts, men tro ikke det gør det mindre luksuriøst! Le Meridien ligger i smukke omgivelser med moderne indkvartering, og det vil helt sikkert imponere dig.

Conrad Nui Resort er ét af de nyeste resorts på Bora Bora, hvor alt glimter og glitrer. Alt ved dette sted udstråler skønhed.

 

 

Mad på Bora Bora

Feriestedet og øens restauranter er lige så berømte som selve øen. Hver af feriestedets og hotellets restauranter tilbyder spisning i verdensklasse med storslået udsigt over lagunen, mens der vises et polynesisk show efter middagen med øens bedste musikere og dansere. Andre skønne spisesteder er fx den berømte Villa Mahana, som har specialiseret sig i middelhavsretter i en romantisk atmosfære eller Bloody Mary’s med sandbund, lækker havmad og polynesisk atmosfære.

 

Hvordan kommer du rundt på Bora Bora?

Bora Bora ligger i samme økæde som Tahiti og Moorea og er let tilgængelig med regelmæssige flyvninger.

Det tager omtrent 45 minutter at flyve fra Papeete og Moorea samt 20 minutter at flyve fra Huahine og Raiatea. Lufthavnen er kun tilgængelig med en kort færgetur til havnebyen Vaitape. Resort-transport sker enten med private motorbåde fra lufthavnen, der drives af nogle af de luksuriøse resorts eller med shuttle fra Vaitape.

Bora Bora har få taxier. Man kan også tage på en tur med busserne “Le Truck”. Om aftenen tilbyder restauranter transport til og fra din middag. Du kan udforske vejene i en udlejningsbil, mens lagunen kan indtages med motorbåd og kano. Helikoptere kan også lejes til øture.

 

Bora Bora

 

At rejse til Bora Bora med børn

Dette er et sted, hvor hele familien kan samles omkring oplevelser. Disse tropiske øer er nogle af de smukkeste, eksotiske og fjerntliggende steder at besøge i verden. At dele denne skønhed med dine børn er en speciel oplevelse, der for altid vil være en del af jeres historie sammen. Tag børnene med til en familieferie i her og skab minder!

Hvis du vælger et familievenligt hotel, er det muligt at lave en masse gratis aktiviteter med børnene: minigolf, kajakroning, paddle boarding, snorkling, nydelse af swimmingpoolen og stranden samt hoppe fra bungalowen over vandet. De bedste familiehoteller i Bora Bora har også gratis børneklubber, der tilbyder koordinerede aktiviteter og eventyr under omsorgsfuld overvågning. Hvis dine børn er dygtige til at svømme, kan du tage dem med ud og dykke i lagunen. Det er helt sikkert noget, de vil elske. Generelt er øen meget børnevenlig, og det er nemt at tilpasse sin ferie efter, om man rejser med eller uden børn.

Rejsetilbud

Drømmerejse til Grønland
Drømmerejse til Grønland
Se rejsetilbud
Julemarked i Berlin
Julemarked i Berlin
Se rejsetilbud
Rejse til Calpa
Langstidsrejse til Costa Blanca og Calpe
Se rejsetilbud

I samme kategori

Israel
palma-3226352_640
TikTok hoteller
vinter i harzen

Mest læste

Verdens største lande
Verdens største vulkaner
troldejagt i Danmark
alene

Forsiden netop nu

Israel
Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel
Jul i Europa
Europas bedste pizza 2022
palma-3226352_640
Verdens bedste shopping-byer

Mest læste

Danmark

Juleophold
julemarked i tivoli
Holmely glamping
Halloweenoplevelser

Skiferie

Tourismus-GmbH_Josef
schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Verdens bedste barer 2022
Essensen af Vietnam
Niedersachsen
Hjemsøgte hoteller
Marokko
Polarnatten i Grønland
imgonline-com-ua-CompressToSize-um3aqIfRd3

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)